1985 Honda Goldwing begrensede funksjoner

1985 Gold Wing Limited Edition, også kjent som GL1200L, er en touring motorsykkel produsert av Honda. På mange måter motorsykkel er lik en annen 1985 Honda modell, Gold Wing Aspencade, eller GL1200A. Den GL1200L er utstyrt med slike funksjoner som en elektronisk cruise control automotive-type, datastyrt innsprøytning, en multi-funksjon reise datamaskin og stilige cornering lamper integrert i sykkelen nedre kåpe.

chassis

Den doble-vugge ramme av motorsykkelen har en 41-millimeter diameter gaffeldemper med støpt aluminium spenne og dual TRAC anti-dive. Bakhjulsopphenget består av luft assistert bakre støtdempere. 1985 Honda Gold Wing Limited Edition er utstyrt med 16-tommer foran og 15-tommers bakre støpte aluminium lettmetallfelger.

Motor

1985 Gold Wing Limited Edition er drevet av en 1182-cc, væskekjølt motor. Den datastyrte bensininnsprøytning, eller CFI, styrer tenning forhånd og drivstoff og luft blanding av sensing gassinnstillingen og inntak manifold vakuum. Motoren har også en elektrisk drivstoffpumpe og en høy-output dynamo kommer med en pute-demper drivsystem designet for å redusere støy.

Andre funksjoner

1985 Gold Wing Limited Edition leveres med en elektronisk hastighetskontroll som kan settes i fjerde eller femte gir i alle hastigheter fra 50 km / t til 130 km / t. Sykkelen har også selvdempende blinklys. Andre funksjoner inkluderer fire-veis varselblinklys, en AM / FM stereo radio med en auto-reverse kassettspiller, en dyp plissert dual-density skum sete med tre-posisjonsjusteringer, og en stor kapasitet for bagasjerommet med en vannavstøtende bagasje bag.