1985 GMC Sierra Specs

Generelt Motor Company produserte den første Sierra i 1975 som en full-size pick-up truck for Chevrolet C / K trim. Navnet Sierra differensiert de forskjellige utførelser i denne linjen, for eksempel Sierra Classic og Sierra Grand. Brevet K betegnet modellen som hadde firehjulstrekk, og bokstaven C i bak-hjulstrekk. Året 1985 brakte justering av utvendig design, og lanseringen av en ny motorteknologi som var en forbedring som på tidligere modeller.

motor~~POS=TRUNC

1985 GMC Sierra hadde en motor som var den kraftigste standard motor noensinne i selskapets grunn pickup lastebiler. Den hadde en langsgående 4,3 liter Vortec V-6 motor, basert på 5,7-liters V-8 motor liten blokk. Denne motoren hadde en kraft rating på 195hp på 4600 rpm og et maksimalt dreiemoment på 260 fot-pounds ved 2800 rpm. Boringen har en diameter som måler fire inches og lengden av slaget er 3,5 inches med et kompresjonsforhold på 9: 2-til-en. Drivstoffsystemet i denne motoren var en sekvensiell bensininnsprøytning. Sierra var tilgjengelig i både firehjulstrekk og tohjulsdrift. Det var også modeller fra 1985 som har 6,2-liters V-8 motorer. Det var to overliggende ventiler for hver av de seks sylindre, noe som gir Sierra totalt 12 ventiler.

Produksjon

Produksjonen av disse kjøretøyene stanset i 1999, men gjenoppsto i 2003. Denne lastebilen var populær blant bønder og bygningsarbeidere på grunn av sin hauling og tauing evner.

Egenskaper

Den 1985-modellen hadde en revidert grill design som hadde en tykkere horisontal skillevegg. Det hadde forkrommet bakre og fremre støtfanger med en spesiell chassis, som kom med full camper slepeutstyr. Sierra kom også med elektronisk cruise control, dørlåser og strøm vinduer som hadde tonet glass som et alternativ.