1984 VW Vanagon Specs

1984 VW Vanagon Specs


1984 Volkswagen Vanagon kom i en standard van konfigurasjon og en campingvogn utgave som inneholdt en rekke tilleggsfunksjoner, samt begrenset Wolfsburg Vanagon Camper utgave populær blant friluftsentusiaster.

Motor og girkasse

1984 Volkswagen Vanagon kom med en 1,9-liters firesylindret, vannkjølt og bensininnsprøytning bakmontert motor som sveives 83 hestekrefter. En bakhjulsdrift kjøretøy, Vanagon sported foran og bak uavhengig fjæring, servoskivebremser foran og tannstangstyring.

standard~~POS=TRUNC

Den '84 Vanagon hadde en bakre lift-port og en skyvedør på siden for enkel lasting og lossing. Standard på van modellen var en fire-høyttaler lydanlegg, vinyl møbeltrekk, foran bøtte seter, en bakrute defogger og en tre-trinns vindusvisker system som inkluderte en elektrisk vindusspylersystem. VL-modellen kom med sammenleggbar arm hviler på hvert sete, en bakrute vaskemaskin / svisker, en høykvalitets lydsystem og sotede vinduer.

Vanagon Camper

Den Vanagon Camper sported en pop-up tak, kjøleskap, vask og kjøkkenskap, et dreiebord, og som et alternativ, klimaanlegg. Den Wolfsburg limited edition Vanagon Camper hadde to-tone utvendig maling og en LP gass komfyr med to brennere, en 10-gallon ferskvannstank, en garderobe med speil, et skap under taket seng, en to-person sammenleggbar seng og foran og bak tabeller.