1984 Nissan Patrol Specs

1984 Nissan Patrol Specs


Hvis du leter etter en tøff, all-terreng, firehjulstrekk SUV (sport utility vehicle) i 1984, Nissan Patrol var et godt alternativ. På grunn av den solide kvaliteten på sin produksjon, men det er fortsatt nok av fungerende Nissan Patruljer fortsatt i bruk og for salg. Hvis du er nysgjerrig på å kjøpe en brukt Patrol eller ønsker å lære mer om din egen, kan et blikk på spesifikasjonene hjelpe.

Motor

Den kraftige motoren på denne modellen er en diesel turbo, en av grunnene til at det er ideelt for å reise gjennom ulendt terreng i mindre enn gunstige værforhold. Det holder 3.2l, en standard beløp for en SUV av denne størrelsen. Det maksimale dreiemomentet motoren når er 255 NM, og maksimal effekt er 81kW.

Brensel

Nissan Patrol bruker bare diesel til å kjøre, og har en maksimal kapasitet på 82L. Drivstofforbruket av dette kjøretøyet avhenger av terreng, by versus land kjøring og vær.

drivverk

Dette er en manuelt drevet kjøretøy med fem hastigheter. Den har også firehjulstrekk for både urbane og rurale kjøring. Sluttutvekslingen er 4,375.

Størrelse

Stor og kraftig beskriver Nissan Patrol som er 1,895mm i høyden, 4,785mm i lengde, og 1,690mm i bredden. Det har også en egenvekt på 1,785kg og en totalvekt på 3,050kg. I tillegg har den en bakkeklaring på 215mm.

bremser

Bremsene foran bruker en plate ventilert system for å gi sikkerhet, mens de bakre bremser er av trommelen variasjon.

dekk

Forhjulene og bakhjulene er 7.50R-16-8, med en akselavstand på 2970mm. Foran spore målinger for patruljen er 1,415mm mens den bakre spor kommer inn på 1,405mm.

Suspensjon

Både foran og bak fjæringssystemer er avhengig av levende aksler for å støtte føreren og understellet på bumpier terreng.