1984 El Camino V8 Spesifikasjoner

Chevrolet El Camino er en coupe utility vehicle som ble produsert av ulike modell år mellom 1957 og 1987. Bilen, som kombinert en to seters kupé med en åpen pickup seng, gjennomgikk flere makeovers i løpet av fem generasjoner av kroppen stiler. 1984 El Camino V8 tilhører femte generasjon, som var basert på Chevy Malibu plattformen.

motor størrelser

1984 El Camino kom utstyrt med en standard 4,3-liters V6-motor, men kan oppgraderes til El Camino SS trim med en 5,7-liters small block V8-motor. Disse var de samme motoralternativene for Malibu og Monte Carlo i 1984. V8-motor produsert anslagsvis 250 hestekrefter og 290 ft-lbs av dreiemoment.

Kroppsstørrelse

1984 El Camino brukte samme chassis som Chevy Monte Carlo og Malibu. Alle tre bilene var mindre enn den opprinnelige chassis og organer av den tidlige epoken El Caminos og målte 206,9 inches. 1984 El Camino er 68 inches på sitt bredeste punkt, som er i midten av motorrommet. Jo mindre chassis og kropp bidratt til å øke responsen på motoren og hjelpe El Camino håndtere bedre enn tidligere modeller.

SS-pakken

El Camino SS pakken kom utstyrt med flere elementer som ikke finnes andre modeller, inkludert en front air dam, doble aero speil, en makt bule hette, ikke-funksjonelle siden rørene, boks sideskinner, felger, "El Camino SS" dør dekaler og en "SS" merket på air dam og bakluke.