1982 Buick Regal Starter Installasjon

1982 Buick Regal starteren er plassert på samme side av kjøretøyet som batteriet. Starteren er på bunnen av motoren, nær overføring på passasjersiden av kjøretøyet. Starteren i en elektrisk motor som skrur motoren din over til å starte bilen. Den består av to deler, solenoiden og startmotoren. Den gjennomsnittlige hjem mekaniker kan installere en forrett, men det er en tidkrevende oppgave.

Bruksanvisning

1 Løft panseret og ta ut luftfilteret og kanal montering. Fjern den negative batterikabelen enden. Jack bilen opp og sted bukker under rammen.

2 Finn starteren. Hvis bilen din har en oljekjøler, ta oljefilteret av. Plasser slangen ved siden av start over til siden. Fjerne mutteren fra båndet ved luftkondisjone kompressor og mutteren fra båndet ved motoren.

3 Fjern boltene som holder svinghjulet dekselet og ta av dekselet. Fjern de starter festebolter og shims. Støtt starter og fjern de to ledningene til magnet og ta starteren ned.

4 Bytt ut de to ledningene i magnet, samtidig som den støtter starteren. Installer den nye startmotoren og shims, og monterings blotter. Trekk til start boltene til 32 fot-pounds av dreiemoment.

5 Flytt kjøleren slangen ved siden av starteren. Monter oljefilteret og sette svinghjuldekslet på igjen og på plass og stram boltene. Bytt starteren støtte spenne til air condition kompressor og trekk til mutteren til 23 fot-pounds.

6 Jack bilen opp og fjerne bukker, så la bilen ned. Rengjør batteriet innlegget og kabelenden, plasser deretter kabelen på batteriet og trekk til mutteren med en fastnøkkel. Bytt luftfilter og duct forsamlingen.

Hint

  • Ta deg god tid og være tålmodig.
  • Sørg for at motoren er kald før du arbeider på bilen.