1981 Datsun 210 Spesifikasjoner

1981 Datsun 210 Spesifikasjoner


Blant en rekke japanske biler som begynte å treffe den amerikanske kysten i slutten av 1970 og begynnelsen av 1980-tallet på grunn av drivstoffkrisen på den tiden, Datsun 210 eller "Sunny" var en populær bil. Bilen kom i både et kompakt og vogn versjon, appellere til en rekke forbrukere inkludert familier og unge mennesker som var kostnadsbevisste. Den 1981 210 var en del av en produksjonslinje som fortsatte frem til 1982 da Datsun kompakte gikk re-engineering.

kropps~~POS=TRUNC Variasjoner

Datsun 210 var tilgjengelig for forbrukeren i en fastback vogn skjema samt en coupe modell. Bilen selges som en to- eller firedørs sedan også. Logoer tilkjenne variasjonene for å skille sin produksjon for forbrukerne internasjonalt. Imidlertid Datsun 210 var den amerikanske versjonen.

Den amerikanske vogn bare kom i en alternativ: Fastback modellen. Ingen større vogn størrelser var tilgjengelig for forbrukerne. Kroppen på vognene kom med sin karakteristiske vinyl faux-trepanel på siden til å vises sammenlignbare nasjonale vogn tilbud.

Motor og girkasse Detaljer

Som forutsatt i tidligere års modeller, 210 kom med A-serien Datsun motor (A-12 modell spesielt for USA og senere på A-14). Avhengig forgasseren oppsett, kan standard motor produsere mellom 50-84 hestekrefter. Alternativt kan en forbruker få bilen med en sterkere 60 serie motor (A15 modell).

Motoren kom med en 5-trinns manuell girkasse. Overføring kjørte som en bakhjulsdrift komponent på alle B210 variasjoner.

Fjæring og Fuel Ytelse

Forrige årets modeller hadde en bladfjær design i suspensjon. Men 1981-modellen i stedet brukt en live aksel støttes av spiralfjærer.

Som mange utenlandske komprimerer, Datsun 210 langt bedre enn innenlandske biler med gass ytelse. Jo sterkere A15 motor med manuell girkasse produsert 47 mpg.