1980 CR250R Spesifikasjoner

Den CR250R var en motorsykkel laget av Honda. Denne spesielle motorsykkel, også kalt Elsinore, ble gjort mellom 1978 gjennom 1988. Motorsykkelen hadde liten oppgraderinger og endringer med hver modell år. Noen modeller av Honda Elsinore er i bruk for vintage motorsykkel løp, som finner sted på mange forskjellige steder, og er en sport som vokser i popularitet, ifølge Honda Elsinore websiden.

kropps~~POS=TRUNC Spesifikasjoner

1980 Honda CR250R Elsinore kom i fargen tahitisk Red. Setet var svart og hadde en rød "CR" logo på den. Gasstanken var plast. Rammen var en dobbel downtube. Eksos var et senter port eksos. Rammen var en semi-dobbel vugge ramme. Motorsykkelen brukt FIM-type side nummerskilt.

Motor og girkasse

Motoren var også tahitisk Rødt, å blande inn med resten av motorsykkelen kroppen. Motoren var en 247cc ensylindret totaktsmotor. Motoren boringen var 77mm og motoren slag var 64.4mm. Overføringen var en fem-trinns tettgirkasse.

Suspension, drivlinje og Bremser

Forhjulsopphenget var lang reise teleskopgaffel. Bakhjulsopphenget var Swing Arm Med Long Travel. Motorsykkelen hadde gjenbruks støtdempere. Drivverket hadde en kjede som er 520 av 110. Den fremre tannhjulet var 14T og bakre tannhjul var 49t. Foran og bak bremser var både interne ekspanderende sko bremser.