1979 GMC Truck Specs

GMC er en divisjon av General Motors som produserer andre populære linjer av biler som Chevrolet, Buick og Cadillac. I 1979 GMC ble fortsatt kjent som GM lastebil og produsert pickup, sport og lastebiler stand til å slepe tilleggsbelastninger, de fleste som kjennetegnet sterke motorer og firehjulstrekk evner.

1979 GMC Jimmy

GMC Jimmy var en 1/2-tonns utility lastebil som inneholdt en valgfri oppgradering til firehjulstrekk. Motor valg varierte fra V-6, V-8 og diesel. Standardmodeller kom utstyrt med V-6 motor. Jimmy var en dekket last lastebil, målt 183 inches lang og var en to-dørs.

1979 GMC Suburban

GMC Suburban kom i to størrelser: 1/2-tonns verktøyet og 3/4-ton verktøyet. Den største forskjellen mellom de to var motorstørrelse. 3/4-ton holdt en V-8 motor standard, som ga lastebil mer makt til å trekke tyngre last og last. Lastebilen var 214 inches lang og var utstyrt med fire dører, noe som gjør det til en passasjer-vennlig lastebil som kan ta opp til fem personer. Lastebilen var utstyrt med firehjulstrekk standard.

1979 GMC Colors

1979 GMC modellene kom i et utvalg av utvendige farger som inkluderte, hvit, blå poly, mørk grønn, sal poly, brun poly, sølv poly, mørk blå, gul, karmin, brunt, nøytral, mørk karmin, Wheatland gul, kull poly , medium grønn poly, kamel beige, rød, Tanger oransje, medium blå, grønn poly, kamel poly russet poly og midnatt svart.