1978 Corvette Spesifikasjoner



1978 Corvette ble produsert av Chevrolet i sin St. Louis monteringsfabrikk. Dette var den tredje generasjon av Corvettes og blir ofte referert til som C3-modellen. Denne modellen ble kalt "Mako Shark", som kroppen profilen ligner en hai. Oljekrisen, dårlige resultater økonomi og nye forurensningsforskriften hatt en stor innvirkning på sin ytelse egenskaper. Denne modellen ble feiret som modellens 25-års jubileum, og for å være navngitt tempoet bilen for Indianapolis 500.

produksjon Informasjon

Totalt 46 776 ble produsert på St. Louis fabrikken, inkludert 6,502 cabrioleter. Basisprisen var $ 9352, med dyrere Indy Pace Car utgaven detaljhandel på $ 13,656. Litt over 15 000 av disse enhetene ble produsert, med to-tone svart i løpet av sølv lakk for å minnes 25-årsdagen for Corvette produksjon. Indy utgaven inkludert store dekaler på dørene som sier det var en offisiell tempo bilmodell.

Drivverk og ytelse

Standardmotoren var L48-merket, 350-kubikk-tommers V8. Den L48 produsert en laber 185 hestekrefter. Den L82 var høyere utgangs motor valg, og leverer 220 hestekrefter. De fleste av bilene kom utstyrt med automatgir, men en fire-trinns manuell kan bestilles uten ekstra kostnad.

Farge og Interiør

Den mest populære eksteriørfarge var den sølv jubileum, med solid svart en nær andre med 11 075 produsert. Gul var fargen velges minst. Skinn og klut seter var tilgjengelig i åtte forskjellige farger. Denne modellen kan bestilles med et stereoanlegg, åtte spor eller CB radio. Andre komfort funksjoner som er tilgjengelige inkludert justerbart ratt, cruise control, elektriske vinduer og dørlåser. En avtagbar glasstak var tilgjengelig på $ 349 og ble valgt på 972 biler.