1974 Corvette Brake Specs

1974 Corvette Brake Specs


Når du utfører en brems jobb på 1974 Chevrolet Corvette, må tilstanden på bremseskiver sjekkes også. Det er tre viktige spesifikasjoner for å sjekke på rotoren: rotor nominell tykkelse, rotor minimal maskinering og rotor kast tykkelse

Rotor Nominell tykkelse

Rotoren nominelle tykkelse er bare tykkelsen av rotordisk når helt ny. Dette blir viktig når du skal skifte rotorene, som du trenger for å måle erstatning rotoren for å gjøre visse det vil passe. En 1974 Corvette er rotorer har en 1,25-tommers nominell tykkelse.

Rotor Minimal Maskinering

Den minimale maskinering av en bremse rotoren er den tynneste disken rotoren kan være og likevel tillate for maskinering eller resurfacing. Når rotor måler under denne beskrivelse, må det enten skiftes ut eller brukes om igjen uten maskinering. 1974 Corvette er rotorer har en minimal bearbeiding måling av 1,23 inches.

Rotor Forkast Tykkelse

Rotoren forkaste tykkelse er den tynneste rotorene disken kan måle før den må byttes ut. På en 1974 Corvette, Hvis rotorene er gjenbrukt når under 1.215 inches, kan det oppstå skader på andre bremsekomponenter.