1974 Bronco Trailer Wiring

1974 Bronco Trailer Wiring


Å slepe en tilhenger med 1974 Ford Bronco du må ha en trekkrok og en trailer ledningsnett. Ledningsnettet gir strøm til tilhengerens bremse, signal- og markeringslys. Disse lysene er pålagt av Department of Transportation for reise på offentlig vei. De dempe også økt risiko for kjøring med tilhenger ved å gi andre sjåfører med visuelle indikatorer på din størrelse, retning og potensial for å stoppe. Installere en 4-veis trailer sele kan gjøres med noen vanlige verktøy.

Bruksanvisning

1 Åpne Bakluke, og med en skrutrekker, fjern skruene som fester baklysene til Bronco. Fjern lysene fra sine huler og ta av ledningsnettet.

2 Slå deg Bronco tenningen til "Power On" posisjon uten å starte motoren. Slå på venstre blinklys.

3 Fest alligator klipp fra 12-volt test lys til en naken delen av metall nær venstre-sving lys. Bruke testen lysets sonde, sjekk hver tilkobling i ledningsnettet for strømledningen til venstre blinklys. Når testen lyset lyser og blinker, har det funnet den riktige ledningen. Gjenta dette trinnet for å finne strømledningene for høyre-sving signal og markeringslys.

4 Koble 4-veis sele gule ledningen til ledningen for venstre blinklys med en scotch lock-kontakt. Plasser en wire i hver groove og lukke porten. Koble selen grønne ledningen til wire for høyresving signal, den brune ledningen til markeringslys og den hvite ledningen til noen sorte ledningen (jord) på selen.

5 Pakk forbindelser i elektriske tape for å gi ekstra beskyttelse.

6 Fest løse ledninger til kroppen av Bronco med strips.