1972 Chevelle triks

1972 Chevelle triks


1972 Chevrolet Chevelle er en av de mest ikoniske muskelbiler født på 1960-tallet. Det var også det siste året at Chevelle holdt enhver samler interesse overhodet. Premium restaurert 1972 Chevelles kreve en premium pris når tilbudt på auksjon, tidvis overstiger seks-tallet prislapper for sjeldne eksempler. For førere av bilen, men det er lite glede helt som å spikre gassen av en 1972 454 Chevelle og følelsen dekkene lyse opp under bilens klassiske karosseri og ramme.

Økende veigrep når bilen akselererer

Et enkelt triks for å øke lansering veigrep og unngå hjulet hop er ved å montere trekkraft barer på bladfjærer og aksel av bilen. På grunn av overdreven dreiemomentet som produseres av 396 og 454 motorer, særlig når de er montert med markedet hastighetskomponenter, har bakakselen en tendens til å vri under hard akselerasjon. Traction barer redusere denne tendensen bart, hindrer hjulene fra å hoppe og holde bilens veigrep på bakken der det hører hjemme. Traction barer som ble brukt på 1970-tallet, og så er også periode-korrekt markedet elementer. I tillegg trekkraft stolpene monteres på suspensjonen av bilen uten større ombygging av suspensjonen eller chassis av bilen.

økende Hestekrefter

Økning av hestekrefter (hk) av de 454 og 396 Chevelle motorer er så enkelt som å bytte en ny eksos manifold og inntak manifold sammen med en oppdatert forgasseren. På grunn av EPA restriksjoner i 1970, ble disse bilene sterkt begrenset til deres produksjon. Den 454-motoren var på den tiden rangert på bare 230 hk. Ved å installere ettermarkedet deler som lar motoren puste mer fritt, kan den naturlige big-block hk og dreiemoment bli løslatt. For enda mer kraft, bør du vurdere å erstatte topplokk med forbedrede enheter, så vel. Kombinasjonen av alle tre kan lett øke Chevelle utgang til midten av 500 hk range.

Å gjøre en Stock Malibu ser ut som en Chevelle.

Aksje Chevy Malibus var lik i utseende til Chevelles unntak av merker og maling striper. For å gi din Malibu utseendet på en 1972 Chevelle, bare legge restaurering kvalitet Chevelle merkene i stedet for Malibu merker. Endelig kilden en Chevelle cowl-induksjon hette fra en ettermarkedet produsenten som Goodmark, har det malt for å matche, og deretter installere på din Malibu. På grunn av den lave forekomsten av reelle Chevelles har "klone bil" markedet ekspandert de siste årene.

Hvordan kjøpe en ekte Chevelle

Gjør leksene dine før du foretar et kjøp. Skaff kjøretøyet identifikasjonsnummer fra dashbordet samt motorblokken. Biler med tall som kamp kan være vanskelig å finne og ekstremt dyre, men de holder sin verdi mye bedre enn biler som har blitt klonet fra mindre verdifulle biler eller sydde sammen fra to eller tre originaler. Vær sikker på at bilen er som eier presenterer det, og med mindre du kjøper en ikke-kjører bil å bli gjenopprettet, ta det for en prøvetur før du betaler. Sjeldne Chevelles er stort sett solgt gjennom auksjonshusene nå, som de fleste av de sjeldne originalene er funnet, restaurert eller ødelagt helt.