1970 GTO Floor Installasjon

Sann bil restaurering tar tid, planlegging og hardt arbeid. Enten det er en komplett off-frame restaurering eller en mye mindre tidkrevende, arbeidsintensivt arbeid, må du utføre prosessen på riktig måte. Hvis du ikke gjør det, vil mangel på innsats og feil være merkbar, og vraket noen verdi du håpet å legge til bilen. Floor installasjon, et felles behov for biler som 1970 GTO på grunn av rust problemer, er et område som mange ganger blir bare en lapp og fylle jobben, spot sveis patching eller verre. Siden gulv feil er vanligvis lett synlig, gjøre vårt ytterste for å gjøre dem profesjonelt.

Bruksanvisning

1 Fjern seter, foran og bak, og sett dem til side. Også fjerne konsollen, hvis de finnes, og teppet ned til metallet. Monter bilen på rotisserie rack.

2 Inspiser bunnen av GTO nøye, og ser etter den beste måten å fjerne hele gulvet fra baksetet til tå panel. Se etter den raskeste måten å kutte strømmen gulv helt ut samtidig som de færrest nødvendige kutt mulig og lagre baksete parentes du trenger med det nye gulvet. Ett stykke totale gulv transplantasjon er den beste måten å unngå mye arbeid og likevel ende opp med et dårlig kvalitet gulvet.

3 Brace GTO på en forhøyet stativ fast. Se å se om de indre rockere må tas ut og overført til det nye gulvet. Rengjør av og male den opprinnelige punktsveiser ved hjelp av en slipeskive og en luft jeksel, utsette dem nok til å tydelig se og arbeide med.

4 Bor ut de utsatte punktsveiser. Bruk luft hammer og plasma cutter å kutte ut den største delen av det gamle gulvet. Bruk cutter biter og øvelser for å fjerne sveisene på sidene og bak.

5 Overfør og fest baksete parentes på det nye gulvet ved hjelp av en luftnøkkel og socket. Linje opp punktsveiser på det nye gulvet med den opprinnelige rammen. Mål setebraketter og line dem opp på plass på det nye gulvet.

6 Fjern de indre rocker paneler og undersøke dem for rust. De er vanligvis i god form, og du kan bruke dem med det nye gulvet. Med alt overflødig metall fjernet, slag ytterligere hull rundt omkretsen av gulvet ramme for et fast sted sveis installasjon.

7 Monter den nye etasjen på plass fra undersiden ved hjelp av minst to andre arbeidere. Klemme det på plass, og sett metall skruer for å holde gulvet på plass. Fullfør plug sveiser først, deretter bruke punktsveiser som starter fra midten og arbeider utover.

Hint

  • Hvis 1970 GTO er en cabriolet, må du kanskje fjerne støttene for toppen også. Bruk en cut-off hjulet for å fjerne dem ordentlig, kutte sveisen nær sveisen.
  • Dette er definitivt ikke en jobb for en nybegynner.