1969 Nova Alternativer

1969 Nova Alternativer


1969 Chevy Nova tilbys et bredt utvalg av alternativer som forbrukeren kunne velge. Det tilbys mange alternativer for interiøret i bilen Lugar, designet for å gjøre førerens og passasjerenes turen mer behagelig. Kjøpere kan også velge mellom en rekke kosmetiske alternativer som påvirket det ytre utseendet på bilen. Til slutt, Chevy også tilbudt ytelse alternativer som involverer motor og andre funksjonelle deler av bilen.

interiør alternativer

1969 Nova Alternativer

Trykknappen radio var den mest kjøpte alternativ på 1969 Chevy Nova.

Blant de tilgjengelige på 1969 Chevy Nova alternativene var opsjoner knyttet til sittekomfort og sikkerhet, herunder bakseteskulderseler, deluxe forsetene skulderseler og front bøtte seter. Klimaanlegg alternativer inkludert deluxe klimaanlegg og en bakrute defroster. Ulike lamper ble tilbudt som alternativer, blant annet i hanskerommet, bagasjerommet, askeskuff og instrumentpanelet. Lydalternativene inkluderte en trykknapp radio (enten ER bare eller AM / FM), en kassettspiller og en ekstra høyttaler. Trykknappen AM radio ble den mest kjøpte av alle Chevy Nova alternativene som tilbys. Andre praktiske alternativer inkludert en elektrisk klokke, gulvmatter, en fjernkontroll for utvendige speil, en frontrommet gulvkonsoll og en forfengelighet visir speil. Noen av alternativene ble kombinert sammen i pakker, for eksempel Custom Interiørpakke eller innenriks Convenience Package.

utvendig alternativer

1969 Nova Alternativer

Hvite vegg dekkene var ett alternativ tilbød å forbedre Chevy Nova utseende.

1969 Chevy Nova tilbudt mange utvendige alternativer som er utformet enten for å forbedre utseendet på bilen, eller for å øke sikkerheten. Utvendig alternativer som involverer chassis av bilen inkludert kroppen side molding, dør og vinduskarmen molding, samt en myk trim tak cover, vinyl-belagt trim og mulighet for en to-tone maling jobb. I tillegg ble en rekke utseende alternativer som tilbys fokus på hjulene, inkludert en spesiell hub cap og trim ring og dekk med en rekke striper, inkludert rød, blå eller hvite og hvite vegg dekk. Utvendig alternativer som fokuserte på sikkerhetsspørsmål inkludert farget glass, enten for frontruten eller bare for alle vinduer foran og bak støtfanger vakt utstyr og en hodelykt vaskemaskin.

performance Options

For å øke ytelsen til 1960 Chevy Nova, diverse V-8 ytelse motorer var tilgjengelig som tilleggsutstyr, samt motorvarmer og en rekke tre-trinns og fire-trinns automatiske og manuelle girkasser. Kraftige batterier og radiatorer var også tilgjengelig. Spesial ytelse bak og forhjulsoppheng ble tilbudt, samt seks bakakselen valg med varierende forhold. Dual eksos var også et alternativ. På sikkerhetssiden, Chevy Nova tilbudt vakuum-effekt brems utstyr og frontstrømskivebremser.

Noen av disse ytelsesalternativer ble gruppert sammen til en variant av Nova modell kalt Nova SS, inkludert en 350-hestekrefter V-8 motor, de spesielle hjuloppheng og kraft front-skivebremser. Chevy Nova SS ble bare solgt i 1969.