1968 Dodge Charger Specs

På midten av 1960-tallet, Dodge Chrysler produsert en roadster-stil muskel bil som var basert på Dodge Coronet. 1968 Dodge Charger var signifikant forskjellig fra de tidligere inkarnasjoner av bilen som den hadde en ny cola flaske form design og hadde høy ytelse variant, komplett med humle striper.

Med sin runde baklys, vindu tunnel-stil bak, og åpen grill med skjulte frontlykter, var 1968 Dodge Charger lett å kjenne igjen, og var uten tvil den mest tiltalende muskel bil av 1960-tallet æra.

modeller

Det var to ulike modeller av 1968 Dodge Charger. Det var standardmodellen og prestasjonsorienterte R / T-modell. R / T var utstyrt med kraftige trommelbremser, F70 Red Streak Dekk og spesielt håndteringsutstyr.

Motor

Den 318 ci V8-motor med en to-barrel forgasseren var standard motor. Kjøpere hadde muligheten til å få to 383 ci V8-motorer, som kom i to-fat eller fire-barrel forgasseren form.

Dette vil gi bilens en brems hestekrefter på 290, sammenlignet med den standard 230 hk.

R / T-modellen hadde 375 hk fra standard 440 ci Magnum V-8 motor. Den 426 Hemi valgfritt økte dette til 425 hk.

Opptreden

Både standard lader og R / T-modellen hadde en tre-trinns manuelt gir girkasse.

R / T var den kraftigste av de to og hadde en toppfart på 156 miles per time og utfører fra null til 60 mph på bare 4,8 sekunder.

Egenskaper

Alle Dodge Ladere kom med bøtteseter, skjulte frontlykter og en pop-åpen gasskappe.

Alle R / T modeller med Hemi-motoren ble bygget med synlige frontlykter og en flush grille. R / T-modellen hadde også bakre humle striper på baksiden kvart paneler av bilen.

Funksjoner som er standard på de fleste moderne biler i dag var alle ekstrautstyr på 1968-lader. Dette inkluderte skivebremser, servostyring, radio og farget glass.

1968 Dodge Charger var tilgjengelig i en rekke farger, inkludert metalliske nyanser av bronse, burgunder, gull, grønn og blå.