1967 Mustang Vindus Installer

1967 Mustang Vindus Installer


Mustang ble introdusert av Ford i midten av 1964 med svært lite konkurranse fra andre bilprodusentene. Av 1967, Chevrolet, Dodge og Plymouth tilbudt sine egne "pony biler", men Ford forventet dette og var klar med den første store makeover for Mustang. Looks, ride, håndtering, makt og interiør avtaler ble alle forbedret i 1967 Mustang, men det var definitivt en familie likhet med den opprinnelige bilen. Frontruter i 1965 til 1968 Mustangs holdes på med en gummipakning, ikke installert med lim som i moderne biler.

Bruksanvisning

1 Rengjør kontaktflaten av frontruten ramme med løsemiddel og en fille. Unngå å bruke skrapere, da disse kan ripe den malte overflaten rundt frontruten. Rengjør utskifting frontruten glass på begge sider med glass renere og papirhåndklær.

2 Skjær tuppen av et rør av frontruten sealer med et verktøy kniv. Klem sealer mellom frontruten molding klipp og frontruten rammen for å hindre fremtidige lekkasjer i dette området.

3 Skyv en ny gummipakningen på plass på frontruten rammen, noe som gjør at utenfor sporet i pakningen sitter godt på plass på innsiden av frontruten ramme rundt sin omkrets.

4 Installer bunnen frontruten molding til bunnen av frontruten rammen ved å skyve den til den klikker på plass. Ikke bruk en gummihammer, da dette kan skade støping og frontruten rammen.

5 Påfør frontruten sealer til alle de fire innvendige hjørner av gummipakningen. Bruk en hjelper og løft frontruten. Senk glasset slik at den nederste kant glir inn i slissen i bunnen av gummipakningen. Forsiktig vippe glasset tilbake og la det ligge på pakningen.

6 Begynn på en av sidene og sett en plast frontruten verktøy (tilgjengelig på auto deler butikker) i mellom glasset og gummipakningen. Skyv verktøyet slik at forkanten av pakningen spretter over kanten av frontruten, holder den på plass. Fortsett rundt toppen og andre siden av frontruten til fremkanten av pakningen er helt dekker kanten av glasset.

7 Skyv de resterende frontruten listverk til de klikker på plass. Rense frontruten sealer rester fra glasset med en ren klut.

Hint

  • Unngå å få frontruten våt før sealer botemidler. Sjekk herdetiden på instruksjonene som er trykt på røret.
  • For å fjerne en gammel frontruten, fjerne listverk rundt glasset ved hjelp av en støpe fjerning verktøyet tilgjengelig på auto deler butikker. Skyv verktøyet under listen for å frigjøre holdeklemmene og trekker forsiktig opp på støping. Skyv en plast frontrute verktøy i mellom den ytre leppe av gummipakningen og kanten av glasset. Skyv verktøyet rundt omkretsen av glasset inntil kanten av glasset er avdekket. Bruk en hjelper og løft glasset fra rammen. Trekk gummipakningen fra rammen og kast den.