1967 Chevelle: Slik installerer Wood Wheel

1967 Chevelle er et fantastisk eksempel på fabrikken muskel bil. Det kom av utstillingslokalet gulvet med en rekke alternativer som tillater kjøpere å tilpasse den til deres smak og behov. Hot Rodders hadde massevis av høy ytelse motorer og girkasser å velge mellom. Arbeider familier hadde også mye å jobbe med, også, med en rekke trim alternativer catering til mange passasjerer. En av de mest ettertraktede pakker for 1967 Chevelle var Super Sport-pakken. For en rekke modeller inkludert den ettertraktede tre rattet. Takket være den voksende ettermarkedet, kan eieren av en 1967 Chevelle få Super Sport se gjennom enkel installasjon av SS tre rattet.

Bruksanvisning

1 Juster rattet slik at forhjulene er helt rett. Trekk av horn dekselet for rattet. Koble den mannlige kontakten for horn ledningsnett forsamlingen fra havnen i sentrum av hjulet.

2 Løsne de tre mutterne som fester rattet til rattstammen.

3 Fest rattet flytting verktøyet gjennom sentrum av hjulet. Det vil passe over midten av hjulet. Drei mutteren på rattet avtrekker klokken. Dette vil trekke rattet ut av rattstammen. Prosessen vil ta flere minutter med konstant snu. Ta av rattet.

4 Skyv tre hjul SS på plass. Bruk av rattet avtrekker verktøy, og reversere prosessen fra trinn 3. Feste tre nye nøtter rundt sentrum av hjulet. Mange av SS tre hjulene har ikke knappen for horn, så det elektriske komponenter må kasseres på rattstammen.

5 Stram rattet på plass. Plasser SS-knappen i midten av tre rattet.