1966 Mercury Comet Caliente Informasjon

1966 Mercury Comet Caliente Informasjon


1966 Mercury Comet Caliente startet som en Ford og fortsatte å kjøre en Ford rammen til avvikling av linjen. Designet for å være en rask og sporty kompakt bil, det til slutt vokste til en mellomstor muskel bil for å konkurrere med alle andre muskelbiler av æra.

Historie

1966 Mercury Comet startet produksjonen i 1960 og fortsatte gjennom 1967. Rammen brukes i Comet var en Ford Falcon ramme som hadde blitt strukket for å møte spesifikasjonene til Comet. Den konvertible alternativ for denne bilen kom i 1963 og fortsatte gjennom produksjon av bilen. Dette falt sammen med introduksjonen av mer kraftig V8-motor. Comet Caliente kom på markedet i 1964 som en av de tre Comet pakker tilgjengelig. I 1966 hele Comet variasjonen var alt nytt, inkludert en kropp ramme fra Ford Fairlane.

Specs

1966 Mercury Comet Caliente er en bakhjulsdrift kjøretøy med motoren i front. Med en vekt på 2,779 lbs., Er det en tyngre kjøretøy, oppveier noen pickup lastebiler i dag. Den typiske motorstørrelse av dette kjøretøyet var en 3,3 liters V6. Kjent for å ha 120 hestekrefter, 1966 Mercury Comet Caliente var en sterk og rask bil.

Interiør

Selv om det ikke er noen virkelige spesifikasjoner på innsiden av 1966 Mercury Comet, er det nok av bilder og videoer av denne bilen for å dømme interiøret. 1966 Mercury Comet Caliente hadde et vakkert interiør som ofte er designet for å matche utvendig. Denne bilen ble satt opp for å gi føreren god plass og glede. Målerne ser ut til å være lett å lese og alle kontrollene er nær føreren, noe som gjør det til en komfortabel bil.

Sikkerhets egenskaper

Det er lite kjent om sikkerhetsfunksjonene i 1966 Mercury Comet Caliente. Det hadde bilbelte, men også andre sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer eller blokkeringsfrie bremser ikke var tilgjengelig. Det er ingen krasj test rangeringer for denne bilen.

spesielle merknader

1966 Mercury Comet Caliente var en sportsbil utformet som en firedørs bil i mellomklassen. Denne bilen har gjort det mulig å leve rask livet og ta familien også. For årene at det var i produksjon, denne bilen solgt veldig bra og var mye elsket av sin fan base. Men med innføringen av Mercury Cobra, dette kjøretøyet falt ut av stilen for slankere og raskere kjøretøy.