1964 Malibu Specs

Kjøpere av 1964 Chevrolet Chevelle kunne velge mellom to forskjellige karosserivarianter: den 300 eller Malibu, med Malibu å være sporty og dyrere av de to. Fire-serien av Malibu ble produsert, nummerert 55 gjennom 58.

grunn~~POS=TRUNC funksjoner

Serien 55 gjennom 58 Malibu kan kjøpes som en firedørs sedan, firedørs stasjonsvogn, to-dørs cabriolet eller to-dørs sport coupe. Serien ble priset til $ 2349 for de mest grunnleggende Malibu og $ 2857 for den mest funksjonsfylt. Omtrent 216,100 Malibu modellene ble produsert i 1964. Bilene veide mellom 2,850 og 3,365 pounds.

Motor og girkasse

En standard Malibu-motoren drives på seks sylindere, selv om åtte-sylindrede motorene var tilgjengelig. Standarden bensin motor hadde 120 hestekrefter ved 4400 rpm. Det hadde også en støpejernsblokk, syv hovedlagre og en hestekrefter-til-vektforholdet 24,2 pounds per HP.

En manuell, tre-girs girkasse var standard for Malibu. Valgfrie overføringer inkludert en fire-girs manuell girkasse med gulv skift, og en automatisk powerglide overføring.

valg~~POS=TRUNC funksjoner

Mange funksjoner kan legges til alle modeller av Malibu, som aircondition, en manuell radio, deksel vakt og servostyring. Sikkerhetsbeltene foran var ikke standard på den tiden og ble ansett valgfritt. Andre tilgjengelige alternativer var et bak-vinduet defroster, cruise control, panseret og bagasjerommet listverk og vindusviskere.