1964 GMC Vehicle Identification

1964 GMC og Chevrolet lastebiler var nesten identisk med unntak av emblemer, mindre kropp styling endringer og motoralternativene. General Motors produsert bare lastebil-baserte GMC kjøretøyer. I motsetning GMC søsknene, Chevrolet, produseres det ingen personbiler.

VIN

Den sikreste måten å identifisere en 1964 GMC kjøretøy er å undersøke Vehicle Identification Number (VIN) plate festet til førersiden doorjamb. Siden GMC lastebiler er identisk med Chevy lastebiler, er det vanlig for Chevy drosjer eller senger som skal byttes blant vintage GMC-modeller. Det første sifferet i VIN skal være en "4" for å betegne 1964 årsmodell. Det andre elementet er enten "C" indikerer en to-wheel drive eller "K" for en firehjulstrekk. Den tredje og fjerde siffer lese enten "14" for et halvt tonn kort akselavstand, "15" for et halvt tonn lang akselavstand, "25" for en trekvart tonn modell eller "36" for en ett-tonns modell.

Visuell inspeksjon

1964 GMC holdt en annen hette, grille og bakluke enn Chevrolets. Måleren klynge, som inneholdt en turteller og klokke, skilte seg vesentlig fra Chevy.

motorer

Fire motorer kom med 1964 GMC pickup lastebil eller GMC Carryall sport utility vehicle. Alternativer inkluderte 230- eller 292-kubikk-tommers in-line seks-sylindret motor og 283-kubikk-tommers V-8. Bare GMC hadde en 305 V-6-alternativet.