1963 Corvette Teppe Installasjon

En av de deler av en bil som er lett skadet eller ødelagt er det tepper. Dette er spesielt tydelig i eldre biler. Med populære klassiske bilmodeller som 1963 Corvette, holde kjøretøyet tepper ser fin og ny er mulig ved å kjøpe en erstatning teppe kit. Disse pakkene er tilgjengelige fra spesialitet auto butikker eller fra Internett i henhold til modellen år og kommer i en rekke farger og stiler.

Bruksanvisning

1 Fjern boltene fra setene ved hjelp av en socket sett. Fjern rygg boltene først, og deretter de fremre boltene. Løft setet rett opp for å løsne den fra setefestebraketter og trekke den fra bilen.

2 Slip en sparkel ned langs kanten av teppet og den indre gulvet støping. Arbeid kanten av kniv rundt kanten av teppet for å løsne den fra kanten. Trekk teppet og padding løs med hendene eller tang til det kommer fri fra gulvet helt. Kast avfallet i søpla.

3 Skjær nytt teppe pad for å passe Corvette gulv ved hjelp av et verktøy kniv. Skjær stykker større enn nødvendig, og deretter plassere dem på gulvet og klippe dem til å passe. Det er akseptabelt å bruke utklipp til å fylle eventuelle hull på gulvet etter behov.

4 Legg merke til plasseringen av puten biter og fjern dem fra gulvet. Spray et teppe lim over bilen gulvet og legg polstring tilbake på gulvet. Trykk ned på hver del for å feste padding fast til gulvet. La limet tørke for hvor lang tid som er angitt på emballasjen.

5 Legg de pre-cut teppe stykker fra Corvette teppe erstatning kit ut til å flate og akklimatisere seg i to timer før montering. Sjekk hver teppe stykke for eventuelle feil eller ujevnheter før montering.

6 Monter teppe brikkene på plass løst. Starter på baksiden av bilen, justere passform og trim overflødig teppe som du glatt teppet ned over polstring. anslå nøye plasseringen av noe som trenger å passe gjennom teppet som braketter eller pedaler og skjære hull til å passe dem gjennom.

7 Løft teppet halvveis tilbake over på seg selv og bruke mer teppe lim på toppen av puten. lå nøye teppet tilbake over puten og trykk den ned å binde de to materialer sammen. Gjenta dette med den fremre delen og glatt teppet frem til å strekke det stramt. Tillat teppet limet tørke over natten.

8 Skyv kanten av teppet inn i støpe bruke sparkel for å gjøre det ser penere. Bytt setene over brak og stram boltene med en pipenøkkel. Prøv hvert sete for å se etter slark eller ubalansert installasjon.

Hint

  • Hvis den gamle limet er vanskelig å fjerne, kan du bruke en varmepistol om åtte inches fra teppe til sakte varme opp limet før fjerning.
  • Vær forsiktig når du skjærer teppet med et verktøy kniv og alltid jobbe borte fra kroppen.
  • For å sikre den mest varige limet venting, følge produsentens instruksjoner om tørketid.