1957 GMC Alternativer

General Motors Company, ellers kjent som GMC som lastebil merkevare, produsert en lastebil serie kalt Task Force, som omfattet 1957 modell. Denne serien varte til 1960, noe som gir en sterk pickup lastebil kjøretøy med valg i den installerte motoren, grille arbeid, og mulighet for firehjulsdrift for første gang.

lastebil Size

1957 lineup tilbudt tre lastebilstørrelser for forbrukerne å velge mellom, inkludert et halvt tonn, tre fjerdedeler tonn, og en ett-tonns lastebil alternativet.

motoren valg

Forbrukerne hadde muligheten til å velge mellom en drivstoffgjerrig sekssylindret motor eller en mye sterkere åtte-sylindret lastebil.

Den rette seks-sylindret motor tangert 235 cubic inches og sette ut en lavere hestekrefter. Ulempen var imidlertid at lastebilen koster mindre i drivstoff.

Den overhead Trademaster V-8 motor kom som et alternativ i 1957 lastebiler. Motoren størrelse fylt opp 283 kubikk inches og sette ut 160 hestekrefter. Dreiemomentet på sterkere motoren leveres 270 fot-pounds.

Transmisjon og Forgasser Choices

Bilen kjøperen hadde muligheten i 1957 for første gang for å kunne velge mellom en standard to-wheel drive eller en ekte 4-by-4, firehjulsdrift overføring. Dette alternativet var tilgjengelig i alle tre lastebilstørrelser som selges for 1957 markedet.

Alternative sendinger inkludert en tre-trinns synkronisert i to versjoner, med overdrive som alternativ (kun tilgjengelig i halvt tonn modell) eller uten, en standard manuell tre-trinns, eller en fire-trinns automatisk versjon. I tillegg var det også en fire-trinns synkronisert transmisjon tilbys.

Forgasseren kom med alternativer også. Kjøperen kan gå med en standard forgasser oppsett eller for en litt høyere pris kjøpe en fire-barrel forgasseren montering som økte hestekrefter på åtte-sylindret lastebil til 205.

Body endringer

En lastebil kjøperen kan velge det som ble kalt en full visning wraparound bakvinduet snarere enn en flat standard bakvinduet på 1957 lastebiler. Siden '57 modellene var en del av samme Task Force-serien av lastebiler startet i 1955, vinduet alternativet bytte ut gjennomført i '57 også.

Bremsing kunne oppnås med standard manuelle bremser eller, som en ekstra bekvemmelighet, kan servobremser velges som et alternativ.