1957 Chevrolet Specs

1957 Chevrolet Specs


1957 Chevy representerer kallenavnet gitt til 1957 Chevrolet, en sedan kjøretøy først introdusert i 1956. General Motors ønsket å appellere til den store bilen forbruker, og 1957 Chevy passer regningen. Produsert i en rekke to-tone farger felles for biler på den tiden, er det 1957 Chevy dag fortsatt jaget etter av bil samlere. Motoren systemet var lett å jobbe med og selve bilen romslig inni. Mange enheter er fortsatt holdt kjører i dag av entusiaster og Chevy fans.

motor~~POS=TRUNC Detaljer

Standarden 1957 Chevy modellen ble solgt med en seks-sylindret motor kåret til "Blue Flame Seks." Utformingen tilnærming brukt en inline oppsett for sylinderen posisjonering. Hensikten var å gi en motor som kjørte jevnere og brukte gass litt mer forsvarlig enn motoren alternativet åtte sylinder.

Den åtte-sylindret motor alternativet kom i par alternativer, alt fra 265 til 283 kubikk inches i forskyvning, avhengig hvilken motor ble valgt. Den nedre V-8 produseres en behagelig 250 hestekrefter.

Åtte-sylindrede motorer med en dobbelt- fat oppsett forgasser modell, en fire-forgasser versjon og den første Chevy innsprøytningssystemet uten forgasser for forbrukerne.

Den åtte-sylindret 283 kubikk tomme motoren var så mektig å sette ut 283 hestekrefter, ble det begrenset i NASCAR racing fordi det holdt å slå andre merker. Dette fortsatte helt til 1970-tallet.

Overføring

1957 Chevy også innført nye Turboglide girkasse for første gang som et alternativ, i tillegg til muligheten for romanen innsprøytning. Dessverre på en forestilling basis design hadde problemer, og forbrukerne har valgt den mer pålitelig Powerglide overføring i stedet.

Manuell girkasse kom med en tre-trinns oppsett. Automatgir var ikke tilgjengelig på det tidspunktet.

kropps~~POS=TRUNC Choices

Bil kroppen pakker kom i tre kategorier for 1957 Chevy: Den 1-50, den 2-10 og Bel Air som luksus alternativ. Alle tre kategoriene ble konstruert med signatur halefinnene.

Bel-Air-modeller kom med gull trim på kroppen sider og fire dører. Den øverste enden modellen hadde også rikelig med logo arbeid på frontgrill, betont med gull.

Den mid-range modell, kalt "Delray," representerte 2-10 versjonen. Dette kom i en to-dørs design så begynnelsen på en kompakt bil for sent på 1950-tallet.