1953 Chevy Truck Specs

1953 Chevy Truck Specs


1953 Chevrolet lastebiler var en av de første linjen i pickups laget for mer enn bare arbeids bruksområder. Innført som et verk lastebil med funksjoner som ligner på en bil, det ga pickups med et nytt bilde. Endringer i bekvemmelighet, utseende og motorytelse bidratt til å skape en annen oppfatning om å eie og kjøre lastebiler.

Motor

Advanced Design var betegnelsen som brukes for å beskrive 90-hestekrefter, 216,5-kubikk-tommers, Thriftmaster, overhead-ventilen (OHV), seks-sylindret motor på 1953 Chevy lastebil. Dette var det siste året for 216-kubikk-tommers, Babbit lagertype motor. En tre-trinns girkasse kom standard, og en fire-trinns girkasse var tilgjengelig i en-tonns pickup det året.

Utseende

1953 Chevrolet lastebiler tilbudt en endring i utseende fra tidligere arbeid lastebiler. Trykknapp dørhåndtak erstattet dreiehåndtak, og et hjul ble montert ved førersidedøren. Panseret emblemer ble redesignet, døren post identifikasjon var blå og sølv, og CHEVROLET emblem ble ikke lenger vises tydelig. 1953 modell år preget det siste året tre blokker hvilte under lastebilen seng.

convenience

Komfort fasiliteter ble lagt til. Justerbare seter gled til og fra dashbordet for mer beinplass og slik at driveren for å være nærmere til gasspedalen. Døren låses var tilgjengelig for første gang, og et større ratt påvirket manøvrerbarhet. Kontroller, for eksempel en foten luftventilen, ble lettere å manipulere. Vinduene også endret, og sjåføren hadde en økt utvalg av syne.