1940 Chevy Classic Cars

Chevrolet (eller Chevy) er en General Motors merkevare. Gjennom 1940-tallet, Chevrolet produsert elegante og funksjonelle biler for den amerikanske middelklassen. Mid 20. århundre biler er svært collectible i 2010, og klassiske 1940 Chevy biler har mye å tilby.

1941 Chevrolet Coupe Pickup

Chevrolet begynte å få alvorlige om å produsere stilige biler i 1940, og 1941 Chevy Coupe Pickup var deres mest solgte modell det året. Chevy Coupe Pickup hadde nok plass for en liten familie, men inneholdt en klassisk design med sølv trimmet frontlykter og en signatur sølv frontgrill som var en av de største i sin tid. Dens Stove-Bolt motoren var enkel, men pålitelig.

1941 og 1942 Chevy DeLuxe Series

Etter 1941 Coupe ble lansert, begynte Chevrolet produsere DeLuxe-serien. 1941 Chevrolet Master DeLuxe og Special DeLuxe var veldig populært, og Chevy kom ut med en oppdatert serie i 1942 for å dra nytte av denne populariteten. Den første modellen inneholdt en 85-hk motor, og den andre modellen inkluderte mindre endringer som en større grille. Både Master DeLuxe og Special DeLuxe modellene hadde et rommeligere interiør og uavhengig hjuloppheng foran. Påvirkningen av andre verdenskrig ble også innlemmet i bilen design, med farger som Volunteer Grønn og Torpedo Gray.

1947 Chevy Fleetline Aerosedan

Chevrolet har opplevd en økning i salget på slutten av 1940-tallet da selskapet lanserte 1947 Chevy Fleetline Aerosedan. Denne bilen var langt den mest solgte modellen av tiåret, og Chevrolet veldig mye som trengs hopp i salget på den tiden. Denne to-dørs bil omtalt slanke linjer på fender og karosseriet. Etter mange forbrukere klaget blinde flekker, Chevy lagt en større frontruten og lengre sidevinduer, slik at sjåførene kunne se bedre.