1928 Chrysler Distributør Spesifikasjoner

1928 Chrysler Distributør Spesifikasjoner


Antikke biler var knivsegg av teknologi når de ble opprettet. Ettersom tiden gikk mange motordeler utviklet seg til noe helt annet utseende. Distributøren for 1928 Chrysler er en av disse eksemplene på gammel teknologi. Å ha riktig forståelse og spesifikasjoner for distributøren vil sikre at motoren presterer på sitt høyeste kraft og effektivitet.

Distributøren

På en antikk bil, flytter distributør høyspent elektrisk strøm til riktig tennplugg til riktig tid. Innvendige deler inkluderer en, muligens to sett med justerbare tenning poeng, en kondensator for midlertidig lagring spenning, en mutilobed cam, en plast eller bakelitt rotoren og cap.

justerbare Deler

Fjern tenn poeng. Inspiser tips for pitting, korrosjon eller ujevn slitasje. Bruk en liten tenning fil til torget kontaktene og fjerne eventuelle belegg. De skal være lyse og rengjøre når du er ferdig. Roter camlobe så kontaktpunkt for å åpne punktene er på sitt høyeste. Sett inn riktig følerblad mellom kontaktene og skru fast holde skruen for å feste. 1928 Chrysler-modeller 52 og 62 er satt til 0,020 tommer. 1928 Chrysler-modeller 72 og 80 er satt til 022 tommer. Hvis et annet sett av kontaktpunkter er til stede, følger du samme fremgangsmåte for å justere.

Ikke-justerbare deler

Inspiser rotoren og cap. De er laget av en hard svart plast eller bakelitt. Undersøke den terminale ender for og gropkorrosjon forårsaket av overdreven gnistoverslag. Disse kan bli ryddet opp med noen fine smergelpapir om ikke for dypt. Se etter karbon sporing mellom terminalen ender over plasthette. Dette er forårsaket av høy motstand i plugg ledninger eller tennplugger og vil føre til feiltenninger og kryss branner i tenningen. Tilstedeværelse av karbon sporing krever erstatning for den del. Til slutt, se på cam lobe. Det må være rene for smuss og overflødig fett. Den flik bør ikke avrundes i kantene. En skarp definitive kanten vil sprekke punktene nøyaktig på riktig tidspunkt.

andre Deler

Forsiktig vrikker distributøren aksling side til side. Det bør være svært lite spill. Akselen er understøttet av et rullelager eller et bronse innsatsen presses inn i huset. Erstatt den aktuelle delen hvis overdreven reise er til stede. Fjern kondensatoren og sjekke det for lekkasje. Koble ledningene til en ohmeter satt til 200 ohm skala. Som kondensator laster ned, se å se om nummeret på måleren stiger. Når den når overbelastning, bytte ledningene og se om antallet faller ned igjen. Hvis den ikke gjør det, deretter erstatte det.