1911 Cadillac Spesifikasjoner

1911 Cadillac Spesifikasjoner


I 1911 Cadillac Auto Selskapet solgte 10,019 biler for priser som starter på $ 1750. Det var omtrent det dobbelte av 1911 prisen på en T-Ford, men fortsatt sette Cadillac i midten av prisklasse for tiden, sa ConceptCarz.com auto-entusiast nettside.

Motor

1911 Cadillac ble drevet av en firesylindret, inline, L-hode, støpejern motor med fem hovedlagre, sier ConceptCarz.com nettstedet. Forgasseren-matet, normalt pustende bensinmotor brukes magnettenning, fortrengt 286 cubic inches og produsert 32 hk.

Drivverk

Motoren ble montert i front og kjørte bakhjulene gjennom en lær-faced kjegle clutch koblet til en selektiv skyve-giroverføring tilbyr tre forover pluss revers, og en drivaksel som er koblet til en bakre differensial med 3.43: 1 endelige utvekslingsforholdet, sier ConceptCarz.com. Stoppe strømmen kom fra mekaniske trommelbremser på hjul bare bak.

kropps~~POS=TRUNC Styles

1911 Cadillac ble tilbudt på en 106-tommers akselavstand på tre åpne og to lukkede karosserivarianter som sitter to til fem passasjerer på knapp-tufted skinn seter. Den messing-trimmet kropp ble montert på en egen metallramme. Alternativer inkludert en mekanisk klokke, speedometer, glass frontrute og hvit-gummidekk.

modell endringer

Modellen år 1911 var det første året at Cadillac tilbudt foran dørene for å beskytte fører og forsetepassasjer fra veien rusk og skitt, sa ConceptCarz.com, men var siste året for acetylengassfrontlykter og oljefylte side og baklykter.