Hvordan kan jeg sette min iPod Shield på Uten den Boblende?

July 3 by admin

Hvordan kan jeg sette min iPod Shield på Uten den Boblende?


Selv om iPod har en ripebestandig overflate, kan tredjeparts skjold for å beskytte den mot vannskader, kutt, sprekker og selv fingeravtrykk flekker. Hvis du kjøper disse skjoldene på visse elektronikkbutikker, kan teknikere installere skjold for deg, som det kan være vanskelig å gjøre disse skjoldene ligge helt flatt uten luftbobler. Men du kan utføre denne prosessen hjemme med fingrene og den flate kanten av et tynt objekt, for eksempel et kredittkort.

Bruksanvisning

1 Tørk av iPod-skjermen med en mikrofiberklut. Vask hendene grundig. Fukt fingrene med søknaden løsning, hvis gitt.

2 Skrell skjoldet vekk fra sin innpakning eller beholder. Prøv å ta på den siden som vil presse mot din iPod så lite som mulig. Hvis gitt, spray skjold med søknaden løsning.

3 Stille opp på slutten av skjoldet med hull for hjem-knappen med riktig ende av iPod-skjermen.

4 Forsiktig og langsomt la skjoldet ned mot den andre ende av skjermen. Hvis du oppdager flere luftbobler eller en forskyvning, skrelle den tilbake og begynne på nytt.

5 Glatt skjermen med tommelen, trykke på noen synlige luftbobler mot nærmeste kant.

6 Sett den flate kanten av en tynn, fast, plast objekt --- noen skjold gi et spesielt verktøy, men hvis din gjør det ikke, kan du bruke noe sånt som et kredittkort --- i den ene enden av skjermen. Ved å trykke jevnt på begge sider av objektet, sakte skyver kanten mot den andre ende av skjermen. Trykk hardt, men ikke for hardt, så du skade iPod-skjermen. Tegn objektet tilbake mot deg når du kommer til den andre enden. Hvis du fortsatt ser bobler, skrape dem forsiktig mot den nærmeste kant. Dette bør fjerne eventuelle luftbobler og la skjoldet helt flat. Hvis ikke, gjenta prosessen.

Hint

  • Shields er vanskelig å bruke, så det kan ta noen prøver.

Related Posts


Hvordan kan jeg synkronisere min iPod til et nytt bibliotek på en ny PC?

Hvordan kan jeg synkronisere min iPod til et nytt bibliotek på en ny PC?

Hvis du nylig har kjøpt en ny datamaskin, vil din første impuls trolig være å sjekke ut alle de nye spesifikasjoner og programmer på datamaskinen. Selv om dette kan være morsomt, til slutt må du håndtere saken med å flytte gamle innholdet fra den gam
Hvordan kan jeg synkronisere min iPod til to biblioteker uten å miste My Other Music?

Hvordan kan jeg synkronisere min iPod til to biblioteker uten å miste My Other Music?

Med modeller fra 2 GB til 160 GB har iPod gjort det mulig å ta en enorm mengde musikk med deg. For mange mennesker, men lagringskapasitet på denne størrelsen kan bety en hel masse ubrukt plass på sine iPoder. Heldigvis ved å gjøre en rask justering t
Hvordan kan jeg spille min iPod sanger på en annen datamaskin?

Hvordan kan jeg spille min iPod sanger på en annen datamaskin?

IPod sanger lagres både på iPod og iTunes-biblioteket på datamaskinen. Hvis du pleier å spille sanger fra iPod ved hjelp av datamaskinen, kan du bli overrasket over å finne ut at du også kan spille av musikken din på en annen datamaskin. Selv om du i
Hvordan kan jeg Hook Min iPod Stand til TV-en min?

Hvordan kan jeg Hook Min iPod Stand til TV-en min?

Apple produserer en dock tilbehør som fungerer med hele sin linje av iPod musikkspillere, inkludert iPod Classic, iPod Nano og iPod Touch. Dock fungerer som et stativ hvor du kan plugge inn din iPod for å lade batteriet. I tillegg har iPod dock funge
Hvordan kan jeg sette en iPod har i 2007 Nissan quest?

Hvordan kan jeg sette en iPod har i 2007 Nissan quest?

Når Apple introduserte sin første generasjon iPod, det innledet en ny æra av musikk lagring, transport og lytte evne. IPod har blitt en mye brukt enhet som enda noen nye biler kommer utstyrt med tilkoblinger laget spesielt for dem. I tillegg er iPod-
Hvordan kan jeg dele min iPod med flere enn én person Lytte på samme tid?

Hvordan kan jeg dele min iPod med flere enn én person Lytte på samme tid?

Når iPod er proppfulle av alle dine favorittsanger, for fristelsen dele dem med venner og vise frem din smak kan være uimotståelig. Dette fører ofte til uheldige tilstanden av å være lenket til en venn på ørepluggene, hver av dere bruker en. I stedet
Hvordan kan jeg Unblock Min iPod Touch hvis frøs?

Hvordan kan jeg Unblock Min iPod Touch hvis frøs?

IPod touch kan fryse for en rekke årsaker, for eksempel spyware, for mange apps lasting på en gang eller overforbruk av nøklene. Når den er frosset, kan du ikke tilgang til noen av filene dine før du låser mediespilleren. Med iTunes kan du gjenoppret
Hvordan kan jeg importere mine iPod musikk til Mine iTunes på datamaskinen?

Hvordan kan jeg importere mine iPod musikk til Mine iTunes på datamaskinen?

Hvis du trenger å importere din iPod musikk til iTunes, musikk-kopiering programmer er tilgjengelig som gir synkronisering fra mediespilleren til iTunes-biblioteket. Disse programmene lar et begrenset antall overføringer før at du må kjøpe en lisens
Hvordan kan jeg synkronisere min iPod Shuffle til min PC?

Hvordan kan jeg synkronisere min iPod Shuffle til min PC?

IPod Shuffle er den minste og enkleste av alle de ulike iPod inkarnasjoner. IPod Shuffle kan du fylle den med musikk, men i motsetning til andre iPoder, har du ingen reell kontroll over hvilken musikk du spiller med den. Det spytter bare den tilbake
Hvordan kan jeg sette min Sylvania TV på Input uten en fjernkontroll?

Hvordan kan jeg sette min Sylvania TV på Input uten en fjernkontroll?

Sylvania gjør et bredt utvalg av TVer for amerikanske forbrukere. Eldre, større CRT-baserte modeller er vanlig i mange husholdninger, mens nye flatskjerm-modeller har nylig dominert markedet. Ofte er det vanskelig å drive noe på TV uten en fjernkontr
Hvordan kan jeg synkronisere min iPod Games Med iTunes?

Hvordan kan jeg synkronisere min iPod Games Med iTunes?

Hvis du eier en iPod, kan du beskytte dine spill ved å synkronisere dem i iTunes. I hovedsak synkronisering prosessen sparer spillene dine på harddisken på datamaskinen, og lar deg enkelt tilgang til dem senere og re-laste dem opp. Dette backup mekan