2007 Honda Accord Problemer

2007 Honda Accord Problemer


Selv om mange auto lesere vurdere Honda Accord en pålitelig bil, er det ikke uten problemer. 2007-modellen året er intet unntak, med noen eiere rapportere problemer med komponenter som bremser og maling.

bremser

En av de vanligste klagene for 2007 Accord innebærer bremsene. Mer spesifikt, eiere rapporterer at rotorene deformere og bremser slites for fort. Også bakbremser slites ut fortere enn foran seg gjøre.

Kropp

Noen eiere rapporterer også problemer med 2007 Accord kropp, inkludert rust og maling som chips, er flekkete eller ikke samsvarer. Også rapportert var vannlekkasjer i bagasjerommet og en dårlig kropp panel passform.

Interiør

Interiør problemer er også et problem for noen 2007 Accord eiere. Dette inkluderer seter som ikke er komfortabel nok, feilmeldinger viser på CD-spilleren og teppe skille fra bilens gulv.

Overføring

Enda et annet område av rapporterte problemer for 2007 Honda Accord omfatter overføring. Noen eiere har indikert at deres sendinger mislykkes eller slip, at bilens skiftende er grov eller at bilen lekker girolje.

oppløsning

For å løse problemer med en 2007 Honda Accord, bør eierne først kontakte sin lokale forhandler, hvis bilen er fortsatt under garantien.