1996 Ford Taurus Elektrisk Vindu Motor Removal

1996 Ford Taurus elektrisk vindussystem består av en vindusbryter, sikring, motor og regulator. Hvis noen av disse varer feil eller brudd, vil du ikke være i stand til å skikkelig betjene elektriske vinduene. Selve motoren driver regulator armene opp og ned. Disse armer holder vindusglass i kanalen. Hvis motoren svikter, kan regulatoren ikke lenger kan utføre sin oppgave før du installerer en ny motor. Grunnleggende bilverksted erfaring er nødvendig å riktig fullføre denne reparasjonen.

Bruksanvisning

1 Tape fast vinduet i full oppreist stilling ved å kjøre et stykke pakketape fra den ene side av glasset, opp og over dørkarmen og ned på den andre siden av glasset. Det er best å gjøre dette to ganger, for å sikre at glasset vil ikke bevege seg under reparasjon.

2 Ta av dørpanelet trim rundt vinduet bryteren, låsebryter og dørhåndtaket med trim verktøy for å lirke den løs. Når trim er av, skru ut skruene bak trim med Phillips skrutrekker. Trekk ut strøm lås og vindu slår ut med trim verktøyet og koble ledningsnettet fra dem for hånd. Du kan plukke opp en trim verktøy på de fleste auto deler forhandlere.

3 Lirk den nederste, bakre kanten av dørpanelet bort fra døren ved hjelp av trim verktøyet. Flere plast trim pins holder panelet på plass. Forsiktig lirke plast trim pinnene ut av sine mounts med trim verktøyet.

4 Trekk dørpanelet oppover og bort fra døren. Sett panelet inne i Taurus slik at det ikke vil bli skitten eller skadet under resten av reparasjonen.

5 Lokal vinduet motor, som kobles til den nedre, bakre parti av vinduet regulator på innsiden av døren. Unbolt vinduet motor fra regulatoren og fra døren med socket sett. Trekk motoren oppover til du kan dra ledningsnettet kontakten ut av motoren.

6 Sammenlign ny motor til den gamle motoren for å sikre at de ser det samme og deretter plassere den nye motoren i døren. Koble ledningsnettet til den nye motor; bolt det til døren og vinduet regulator igjen.

7 Plugg vinduet bryteren inn midlertidig og fjerne tapen fra vindusglass. Test vinduet for å sørge for at den nye motoren fungerer som den skal. Koble bryteren når du er ferdig.

8 Sett på dørpanelet, koble brytere og installere dørpanelet trim i motsatt av hvordan du fjernet dem.

Hint

  • Fjerning av trim fra alle kjøretøy er vanskelig, på grunn av den skjøre natur av plast. Fjerne den fra et kjøretøy som er mer enn 10 år gamle i stor grad øker oddsen for et stykke bryte utilsiktet. I tillegg finne erstatning trim for disse kjøretøyene kan også være en krevende oppgave. Med det i tankene, vær ekstra forsiktig når du fjerner trim fra eldre biler.