Zenith Fjernkontroll Instruksjoner

Zenith har lenge vært en pioner i verden av forbruker TV. Faktisk er de ofte kreditert med å være den første TV-produsenten som tilbyr en fjernkontroll med sine TVer. Selvfølgelig har fjernkontrollen endret seg betydelig i løpet av årene, med muligheten til å kontrollere flere enheter enn den originale fjernkontrollen, men det overordnede formålet er omtrent det samme: å holde deg fra å måtte komme seg ut av komfortabel stol når du trenger å kontrollere en enhet.

Enhetskode

Når du kjøper en ny Zenith ekstern, bør den inneholde en liste med alle tilgjengelige koder for de produktene du kanskje ønsker å kontrollere, slik som en annen TV, DVD eller VHS-spiller. Hvis du ikke har en liste, det er en link i Resources nedenfor til en nettside som har dem. Se etter merkenavnet til enheten du ønsker å styre (for eksempel Sony eller Philips). Ved siden av merkenavnet vil det mest sannsynlig være flere forskjellige koder. Når du begynner å programmere fjernkontrollen, kan du bruke den første koden som er oppført, enn et nytt forsøk på programmering med de andre koder hvis den første ikke fungerte.

fjern~~POS=TRUNC

Slå på enheten manuelt. Rett fjernkontrollen mot enheten du vil styre, og trykk og hold "PRG" knappen i noen sekunder til lampen på fjern forblir på. Nå trykker du på knappen som korrelerer til enheten du ønsker å styre (for eksempel "TV", "DVD" eller "Kabel"). Punch i tresifret kode for enheten, og trykk på "Enter" -knappen. Du vil ha lyset på fjernkontrollen for å blinke, og deretter holde på. Hvis den ikke gjør det, prøv neste kode på listen og fortsette å gjøre det før lyset blinker og lyser.

eldre fjernkontroller

Eldre Zenith fjernkontroller vil ikke ha "PRG" -knappen. For å programmere disse fjernkontroller, trenger du også fjernkodene. Trykk på knappen som korrelerer til enheten du vil styre, og trykk og hold "0" og "Enter" knappene nede samtidig til lampen på fjernkontrollen kommer på. Fortsett ved punching i koden for enheten, og hvis lyset blinker da lyser hele tiden, vet du programmerings har vært vellykket. Hvis lyset ikke blinker og holde på, kan du prøve andre koder.