Yuasa YTX 15L-BS Spesifikasjoner

Yuasa YTX 15L-BS Spesifikasjoner


Den Yuasa YTX15L-BS er et vedlikeholdsfritt batteri som brukes i små motoriserte kjøretøyer, som motorsykler, alle terrengkjøretøy og snøscootere. Den YTX batteri serien har en rekke unike konstruksjon funksjoner som gjør det bedre egnet for bruk i aktive kjøretøy som motorsykler. Disse inkluderer en spesiell absorbert glass matt celle-separator for vibrasjonsmotstand, så vel som en flammesperre som en del av ventilasjonssystemet.

Spenning og strømstyrke

Den Yuasa YTX15L-BS er en 12 volts batteri som holder 13 amp-timer med strøm. Det kan godta en ladestrøm på 1,3 ampere og kan produsere opp til 230 ampere kaldstart makt i temperaturer ned til 0 grader Fahrenheit.

Terminal Typer

Yuasa utstyrer dette batteriet med tre ulike sett med terminaler - topp, side og front. Dens øverste terminalen er firkantet med en liten, rund terminal i sentrum. Den siden terminalen er en firkant med en stor rektangulær cutout og foran terminalen er et grunt rektangel med en runde sentrum utskjæringen.

kompatible batterier

Den Yuasa YTX15L-BS kan brukes som en drop-in erstatning for batterier fra andre produsenter. Det er funksjonelt likeverdig med den utdanningen CYTX15L-BS, Motocross M6215L og Sears 44162 batterier.

dimensjoner

En relativt lite batteri, måler YTX15L-BS 6-7 / 8 inches lang, 3-7 / 16 inches bred og 5-1 / 8 inches høy. Den veier 8,8 pounds før de fylles med de nødvendige 0,69 liter batterisyre.