Yamaha To-Stroke forgasseren Ytelse

Yamaha to-takts forgassere, typisk Mikuni-laget enheter, utføre en kritisk funksjon ved å blande drivstoffet akkurat for to-takts motor forbrenning. Det kan imidlertid tuning og jetting av forgassere gjør dem utføre mer effektivt.

Justere Midt på treet og High-Range Spyling

De store justeringer som kan gjøres på en Yamaha forgasseren innebærer justering av jetting for ytelse motorens tilstand. Øke mengden av drivstoff i luft-drivstoff blanding ved å øke forgasser jet størrelser vil øke tilgjengelig energi for innstilt motor.

Fuel Flow og rengjøring

Hvis en Yamaha forgasseren har vært brukt på en stund, kan en godt vedlikehold rengjøring og spray øke tilgangen til drivstoff og fjerne gamle gunk. Forgasseren må fjernes og tas fra hverandre for å utføre en effektiv rengjøring med en spray oppløsningsmiddel. Når sammenstilt, bør strømningskanalene fungerer betydelig bedre.

Flatslide vs Roundslide

Forgasseren ytelse kan oppgraderes ved å endre forgasseren modellen, som er identifisert av forgasseren gass-strømningsstyremekanisme (sleiden). Roundslide forgassere er vanlig og vanligvis installert som lager utstyr. Men flatslide forgassere er tilgjengelig i de fleste størrelser og gir raskere gassrespons. Riders på jakt etter raskere gassrespons bør være på jakt etter en matchende flatslide.