Yamaha Grizzly 700 EFI Ytelse

Yamaha Grizzly 700 EFI Ytelse


En kraftig ATV designet for heavy-duty arbeid og høy ytelse, kommer Grizzly 700 EFI med mange funksjoner og spesifikasjoner som påvirker quad ytelse. Dette inkluderer motor design, målinger, og inkludert systemer.

Motor

Grizzly 700 EFI kommer med en kraftig 686cc motor med en boring og slaglengde på 4,02 inches av 3,31 inches og et kompresjonsforhold på 9,2: 1. Motoren har også en enkelt overliggende kamaksel og fire ventiler. Dens firetakts utforming bidrar til å sikre en lengre levetid på motoren, mindre forurensing, og mer drivstoffeffektivitet. Likevel kan ytelsen lider sammenlignet med noen to-takts ATV gjør.

andre spesifikasjoner

Grizzly 700 har noen andre spesifikasjoner som påvirker yteevnen. Quad veier utrolige 1,322 pounds. Dette kan forsinke quad men gjør det mer trekkraft på robuste terreng. Quad har også en bakkeklaring på nesten 12 inches og heavy-duty AT25-8-12 dekk opp foran og AT25-10-12 dekk på baksiden, noe som ytterligere øker denne quad evne til å ri på ujevne stier.

Systems

Grizzly 700 har også en rekke systemer ment for å øke ytelse evner. Electric Power Steering tillater ryttere å slå lettere, og firehjulstrekk gir quad mer drivkraft, samt en koblet, fire hjul skivebremsesystem som øker quad evne til å stoppe raskt, selv når du flytter nedover.