YAESU FT-901DM Specs

Yaesu er et selskap som spesialiserer seg på produksjon av kommunikasjonsutstyr for både forbruker og industri profesjonell, inkludert den marine næringen. YAESU FT-901DM er en forbruker høy frekvens (HF) transceiver. En transceiver er en enhet som omfatter både en mottaker og en sender i et enkelt hus. Dette gjør at du kan høre og motta lyd og dataoverføringer.

Egenskaper

YAESU FT-901DM transceiver dekker 10-160 m frekvensområdet, og det har også en MHz mottaker WWV 5; WWV er kallesignal for det amerikanske National Institute of Standards and Technology 's (NIST) HF radiostasjon, som er regjeringens frekvens. Den transceiver har også forskjellige moduser av frekvens, inkludert nedre sidebånd (LSB), øvre sidebåndet (USB), AM, FM, frekvens skiftende taste (FSK) og kontinuerlig bølge (CW). Den har også en all-modus funksjonen. YAESU FT-901DM kommer med en nøkkel er det viktig og minneenhet, og den har en innebygd høyttaler slik at du ikke trenger å koble til en ekstern høyttaler for å høre innkommende sendinger. Du kan kjøpe denne mottakeren med en valgfri DC strømomformer.

Transmisjon Specs

Den transceiver bruker enten 13,8 volt likestrøm eller hovedspenning. Den radiofrekvens (RF) utgangseffekt for denne enheten er 100 watt for CW og enkelt sidebåndmodulering (SSB). SSB manipulerer amplitude modulasjon, slik at du kan mer effektivt bruke både strømkilden og båndbredde. AM og FM RF utgangseffekt er 80 watt. Radioen impedansen til Yaesu FT-901DM er 50 ohm. Impedans refererer til hvor mye motstand eksisterer til den naturlige radioenergi og elektrisk strøm. Vanligvis har din antennekontakten og tilførselsledning på nesten samme impedans. Fôret linjen er kabelen som tar RF signal til og fra antennen.

Kropp

Alle ringer er plassert på forsiden av boksen med de viktigste knappene i øverste venstre hjørne. Frekvensen Måleren er plassert i midten-øverste delen. Boksen er i hovedsak gråaktig svart på forsiden og grå på resten av kroppen. Den har fire føtter, som øker den opp fra hva overflaten er det på. Vents er plassert på baksiden av den øverste delen. Enheten vekter 39 lbs. 6 oz. Dens dimensjoner er en fot en tomme lang med 6 inches bredt etter en fot 1 tomme høy.