XM Kompatibel Boomboxes

XM radio spillerne tillate brukere å koble sine XM radio til en bærbar høyttalersystem solgt av XM. Disse bærbar radio / høyttalersystem er designet eksklusivt for XM radioer og gi rom for alle XM radio enheter å koble til og spille. XM bærbare boomboxes er både kompakt i størrelse og bærbar, slik at brukerne kan ta og spille sine XM radio hvor som helst.

XM Compact Sound System

Compact Sound System med XM gir 2-tommers høyttalere som inneholder 16 watt RMS forsterkere for å levere sterke, klare lyder. Systemet inkluderer en personlig audio jack for å lytte til musikk via hodetelefoner. Systemet i seg selv veier 5 pounds og leveres med fem, radiospesifikke adaptere for å koble alle XM radio spillere. Også inkludert i systemet er en audio jack-port for tilkobling og spille andre enheter, for eksempel MP3-spillere.

XM Sound System

I motsetning til Compact Sound System, XM Sound System tillater brukere å ha en bærbar høyttalersystem for å lytte til musikk eller radioprogrammer. Ved hjelp av en 8-C cellers batteri, kan brukerne bære sin favoritt programmering med dem eller koble enheten til en vanlig stikkontakt for å spille. The Sound System inkluderer to, 3,5-tommers basselementer med høyfrekvente diskanthøyttalere, en bass boost og en 10-watts forsterker for å gi best mulig lyd. Som Compact Sound System, XM Sound System inkluderer en audio jack for tilkobling av andre enheter og en hodetelefonutgang for å lytte til musikk.

XM bærbar høyttaler

XM bærbar høyttaler tillater brukere å koble til og spille både Sirius og XM-radio spillere. Systemet omfatter en to-veis system og en 30-watts forsterker. I likhet med XM Sound System, lar Portable Speaker brukerne å bære og spille sin musikk hvor som helst ved hjelp av en 8-C cellers batteri. Inkludert i pakken er en universell fjernkontroll for å styre både Sirius og XM-radio spillere. Lyd og hodetelefonutgang er tilgjengelig for tilkobling av andre enheter og hodetelefoner.