West Virginia DMV Forskrift for Tow Tilhengere

West Virginia DMV Forskrift for Tow Tilhengere


Slep tilhengere, også kjent som verktøyet tilhengere, er strømførende, og er nyttig for å hale mange ting som motorsykler, terrengkjøretøy, traktorer eller trelast. Slep tilhengere varierer i vekt, størrelse og formål. Siden et slep trailer regnes et kjøretøy i West Virginia, må det være lisensiert før de blir tatt på veien.

Betydning

Forskrift om slep tilhengere variere fra stat til stat. Som bosatt i West Virginia, er det viktig å vite Department of Motor Vehicles (DMV) regelverket for slep tilhengere for å være kompatibel med loven, og unngå bøter og mulig fengsel tid.

registrering Forskrift

Hvis du kjøper trailer fra en person i stedet for et West Virginia forhandler, er du i stand til å søke om tittelen og registrering enten selv på en av divisjonens regionale kontorer, eller via e-post. West Virginia kan du også søke om tittelen og registrering gjennom privateide, divisjon regulerte lisens tjenester. West Virginia forhandlere er pålagt å samle inn avgifter og skatter, og til å betale dem til DMV når de selger deg tilhengeren. Forskriften gjelder om du har betalt for tilhengeren i sin helhet på kjøpstidspunktet.

Søknad Vedlegg

Hvis du kjøper en ny trailer fra en forhandler, enten i West Virginia eller andre steder, gir giveren et dokument som kalles en produsent attest eller bekreftelse på opprinnelse. Produsentens sertifikat eller angivelse av opprinnelse er nødvendig for å tittelen din nye traileren. Du må ha bevis for din tilhengerens kjøpesummen ved søknad om tittelen og registrering. Hvis du kjøpte trailer fra en West Virginia forhandler, kan hun bekrefte kjøpesummen på bunnen av skjema DMV-en-TR, Tittel Application. Hvis forhandleren ikke har fullført denne sertifiseringen skjemaet, må du levere en kopi av giveren faktura. Hvis bilen er kjøpt fra en ut-av-statlige forhandler, må en faktura som gjenspeiler kjøpesummen følge søknaden.

avgifter

Ifølge West Virginia DMV, Klasse T kjøretøy er tilhengere (herunder båthengere og semitrailere) som veier mindre enn 2000 lbs. totalvekt som er designet for å bli slept av en klasse A kjøretøy. En klasse A kjøretøy betyr at hver bil som er selvgående. Registreringsavgift, inkludert et kull avgift, for klasse T kjøretøy er pro-karakter på en tre-års syklus. Som i 2010, er en tre-års registrering $ 27, er en to-års avgift $ 18 og ett års registreringsavgift er $ 9.

Unntak

Klasse T trailere er unntatt fra kravet om å ha en erklæring om forsikring på tidspunktet for registrering. Klasse T trailere er unntatt fra 5 prosent moms på en bilenes verdi på tidspunktet for registrering dersom tilhengeren er allerede tittelen i ditt navn i en annen stat.

Tidsramme

Når du kjøper en ny trailer, kan forhandleren utstede en midlertidig plate som er gyldig i 60 dager. Hvis du allerede har en West Virginia lisens plate som er gyldig for en avgift på $ 5,50, kan en forhandler overføre bilskilt. Denne midlertidige tag overføringen er også lovlig i 60 dager. Hvis du er en ny bosatt i delstaten West Virginia, og du allerede eier en trailer, har du 30 dager til å registrere din trailer.

Straff

Hvis du slepe en tilhenger uten å ha den riktig tittelen og registrert i West Virginia DMV, er du skyldig i en forseelse, og kan bli belastet med en bot på opp til $ 500 for din første lovbrudd. En annen forseelse bærer en bot opp til $ 500 og opp til seks måneders fengsel i et fylke eller regionalt fengsel.