VW Jetta Headliner Problem

VW Jetta Headliner Problem


En headliner kan sag og skille på en Volkswagen Jetta fordi lim holder headliner opp mislykkes over tid, noe som forsterkes av kjøring med soltaket åpent eller i høy luftfuktighet. Utskifting av headliner kan være vanskelig siden headliner holdes oppe av klipp.

billig Reparasjon

Du kan forsøke å bruke en spray lim på nytt headliner. Klut mates til en skumgummipute, som gjør limet vanskelig på grunn av den porøse natur skumgummi. Du kan finne ulike typer automotive lim i bil forsyne butikkene eller jernvareforretninger.

Kontakt Volkswagen

Ettersom dette er et hyppig problem, er et godt alternativ til å ta kontakt med Volkswagen of America for å diskutere saken med dem. Hvis bilen din nylig har kommet ut av garantien, kan Volkswagen dekke halve eller hele kostnaden for en headliner erstatning som en goodwill gest. Du kan også diskutere saken med forhandleren for å se om de vil gi delvis goodwill dekning.

Professional Repair

Hvis Volkswagen ikke vil dekke reparasjon, bør du vurdere å bruke en uavhengig bilens interiør butikk å gjøre en høy kvalitet headliner erstatning som vil eliminere skum padding, som er årsaken til limet separasjon. Som en bonus, kan du velge å bruke velur, alcantara eller andre materialer og farger for å tilpasse headliner.