Volvo 960 Flytende pakning Removal

Volvo 960 Flytende pakning Removal


Ventilen dekselet på Volvo 960 er fint maskinert og bruker ikke en solid pakning som med de fleste biler. Volvo krever at istedenfor bruk av en flytende pakning. Når du gjør noe arbeid som krever fjerning av ventildeksel, bør en ny flytende pakning brukes. Dette nødvendiggjør fjernelse av den gamle pakningen. Fremgangsmåten er kjedelig, men ikke vanskelig.

Bruksanvisning

1 Les instruksjonene for bruk av flytende pakning remover. Åpne ventildekselet og avsløre de to flatene der den flytende pakning ble brukt. Påfør pakningen remover rikelig på begge sider og la dem trekke i ca 10 minutter.

2 Ved hjelp av barberblad, forsiktig skrape overflatene for å fjerne den gamle pakningen. Ansett sparkel på steder hvor barberblad ikke vil passe. Fortsett å skrape, helt til alt det gamle pakningen er borte. Tørk overflatene rene med butikken klut.

3 Påfør pakningen remover til både flater en gang og la dem suge. Skrap overflatene forsiktig med enten barberblad eller sparkel og sikre at hele overflaten er rengjort av den gamle pakningen. Tørk begge overflater med en butikk klut.

Hint

  • Sjekk flatene for tegn på varp, og få dem dukket på et maskinverksted hvis nødvendig.
  • Vær forsiktig når du søker pakningen remover ikke å tillate det å kontakte malte overflater.