Volum Trouble in en Sony Bravia

Volum Trouble in en Sony Bravia


Sony Bravia merkevare av TV, som de fleste TV-apparater, kan oppleve problemer med lyd som påvirker TV-seeropplevelse. Årsaken til lydproblemer inkluderer feil volum, feil lydutgang valgt, feil lyd tilkoblinger og fysiske problemer med ledninger koblet til TV-apparatet. Du kan fikse mange problemer med lyd uten å måtte ha TV-betjent av en profesjonell.

Volumkontroll

Sony Bravia-TV med en mute funksjon som umiddelbart slår av lyden på TVen. Når du feilsøker volum problemer med Sony Bravia TV, begynne med å sjekke for å se om lyden er dempet. Trykk på "Mute" knappen på fjernkontrollen eller trykk på opp "Volume" knappen på fjernkontrollen eller TV for å skru volumet på igjen.

lydkilde

Sony Bravia støtter ekstern surround lyd lydsystemer at mange brukere foretrekker å bruke i stedet for TV-innebygde høyttalere. For å imøtekomme surround lydanlegg, Sony utviklet sine Bravia-TV med mulighet for å slå av de innebygde høyttalerne. Slå av de innebygde høyttalerne hindrer lyd problemer med surround sound system. Hvis du senere velger å lytte til TV gjennom de innebygde høyttalere, må du slå dem på igjen. Åpne hovedmenyen og velg "Sound" innstillinger-menyen. Velg "Speakers" og deretter "TV Speakers" for å slå av den innebygde høyttalerne på nytt.

Forbindelse

Hvilken metode du bruker for å koble til Sony Bravia TV til kabel eller satellitt kilde kan påvirke lyden på fjernsynet. For eksempel, når du bruker en HDMI-kabel for tilkobling, du trenger ikke å koble til en lydkabel. HDMI-kabler bære lyd- og bildesignaler. DVI, komponent og kompositt kabel-tilkoblinger alle krever en lydkabel for å overføre lyd. Kontroller at lydkablene er koblet riktig til de riktige kontaktene på baksiden av TV; fargen på forbinder enden av kabelen er det samme farge som kontakten på baksiden av fjernsynet.

Ledninger

Skade på kabler og ledninger som brukes til å hekte på TV kan påvirke Bravia lyd. Sjekk dine audio kabler eller HDMI-kabel for slitasje eller pauser. Du bør også sjekke koaksialkabler koblet til kabel eller satellitt. Koaksialkablene bære video- og lydsignal. Sprekker eller brudd i kabelen kan påvirke lyden. Erstatte en hvilken som helst av de kabler eller ledninger som er nødvendig.