Vivitar Mini Digital Camera Informasjon

Vivitar er en velkjent produsent av kamerautstyr og tilbehør. En av deres mest populære produkter er Vivitar Mini Digital Camera. Per mai 2010, kan prisene varierer fra $ 10 til $ 20, avhengig av hvor du kjøper den. Dette billig og lite kamera er ideelt som et backup kamera for å ta med deg overalt, så du har et kamera til enhver tid.

Størrelse

Tro mot sitt navn, er The Vivitar Mini Digital Camera svært liten faktisk. Det er 2,5 inches lang, 1,75 inches høy, og bare 0,75 inches dyp. Det er mindre enn et kredittkort. Det kan lagres i lommen eller vesken, og den vedlagte nøkkelring gjør at du kan koble til ditt sett med nøkler slik at du kan ta det med overalt.

funksjoner

Denne mini kameraet har flere funksjoner som gjør det mulig for ulike bruk. Det er et kamera, slik at dens viktigste funksjon er å bli brukt som en fortsatt digitalt kamera. Det er også en video-funksjon som lar deg ta flere sekunder med video, som du deretter kan overføre til datamaskinen. Til slutt kan du også koble dette kameraet til en datamaskin med den medfølgende USB-kabelen og bruke den som en web cam.

Kapasitet

Den Vivitar Mini Digital Camera funksjoner 16 MB internt flash-minne for å lagre video og bilder. Som grovt sett tilsvarer ca 240 bilder. Antallet videoer du kan lagre avhenger av lengden av hver video. Når kameraet er full, du bare koble den datamaskinen og kopiere filer, frigjøre 16MB å ta flere bilder.

Systemkrav

For å koble kameraet til datamaskinen, vil datamaskinen må oppfylle minimumskravene til systemet. Slike krav omfatter en PC med Windows 98 eller senere, en Pentium-prosessor, minst 64 MB eller RAM, minst 50 MB eller harddiskplass og en USB-port.

programvare-CD

Programvare-CD-en som følger med kameraet, kan du bruke web cam funksjon av kamera samt enkelt å overføre bilder fra kameraet til datamaskinen. CD-en inneholder også bilde redigering programvare som lar deg lage ting som gratulasjonskort og kalendere. Programvaren gir deg også muligheten til å administrere bildebiblioteket slik at du har tilgang til alle bildene du har tatt.