Vise telefonminnet filer på en Android

Vise telefonminnet filer på en Android


Android-operativsystemet mangler en innfødt fil nettleser for å vise filer i telefonminnet. Men du kan bla gjennom og manipulere filer på Android-enheten når du kobler den til datamaskinens USB-port. Alternativt kan du installere en av de mange apps som lar deg søke, redigere, opprette og slette filer og mapper i telefonminnet. Hver app er litt forskjellig i utseende og ekstra funksjoner.

Mapper og tillatelser

Som standard kan de kritiske systemfiler på din Android ikke endres av brukeren. Dette bidrar til å beskytte telefonen grunnleggende funksjon fra utilsiktet sletting og endring. Mesteparten av telefonens modifiserbare lagrings ligger i "sdcard" -mappen. Hvis du har en ekstern SD-kort koblet til telefonen, kan det nås innenfor "sdcard" -mappen. En ekstern SD-kortet vil dukke opp som "ext_sd" -mappen i "sdcard" -mappen. Den "sdcard" mappen inneholder også "Last ned" -mappen, som er standard plassering for filene lagret på telefonen fra Internett-applikasjoner.

Filbehandler

Den File Manager app tilbyr grunnleggende surfing funksjoner for å flytte mellom filmapper på din Android telefon. File Manager lar deg søke etter filer, opprette nye mapper og filer, vise filer på en Local Access Network og slette filer fra telefonminnet. File Manager er tilgjengelig gratis i Google Play-butikken.

ES File Explorer

ES File Explorer app har en rekke måter å behandle filer både internt og eksternt. ES File Explorer tilbyr lokal navigasjon i telefonminnet. Gjennom denne funksjonen kan du vise, flytte, opprette og slette filer eller mapper. ES File Explorer har også en LAN-leser, en innebygd FTP-klient og en sky lagring manager. ES File Explorer app er tilgjengelig gratis i Google Play-butikken.

ASTRO File Manager

Astro File Manager er en annen app som lar deg navigere i telefonens minne av Android. ASTRO File Manager gir mulighet til å søke, endre, flytte, opprette og slette filer og mapper. I tillegg gir det deg å synkronisere telefonminnet med en rekke sky lagring. Videre gir ASTRO File Manager du administrere programmer og oppgaver som kjører på telefonen. Den er tilgjengelig gratis i Google Play-butikken.

Root Explorer (File Manager)

Mest kritiske filer på systemnivå på Android forbli utilgjengelig, uansett hvordan du ser på telefonminnet filer. Root Explorer (File Manager) gir tilgang til systemfiler som de fleste fil nettlesere ikke viser, for eksempel datamappen. Dette fullfunksjons app for root brukere, som koster ca $ 4, inneholder også en database viewer, fil Archiver og kjøkkenvifte, XML seer og tekst editor.

Koble til en datamaskin

Hvis du ønsker å vise filene på din Android uten en app, må du koble telefonen til en datamaskin via en USB-kabel. Etter at du har koblet telefonen, vil telefonskjermen spørre deg om du ønsker å montere telefonen som en ekstern harddisk eller bare for å lade telefonen. Hvis du velger harddisk alternativet, vil du kunne se telefonminnet via filutforskeren på datamaskinen. Hvis du viser telefonminnet på denne måten, vil du ikke kunne få tilgang til det samtidig gjennom selve telefonen.

Versjonsinformasjon

Ikke alle apps arbeide med alle Android-enheter eller versjoner. Les produktinformasjonen før du laster ned og installerer en app.