Virginia Safety Inspection Kriterier

Virginia Safety Inspection Kriterier


Kjøretøyer registrert i Virginia må passere en årlig sikkerhetsinspeksjon. Drivere er pålagt å vise en gjeldende sikkerhetsinspeksjon klistremerke i midten av deres frontruten. Hvis du kjører uten gyldig klistremerke, ikke bare kan du få en billett som resulterer i en bot, men dette kan også være oppført på din kjøring posten. The Safety Division of Virginia State Police har ansvaret for inspeksjoner. Som i 2010, sikkerhetstilsynsgebyr var $ 16 for et kjøretøy, $ 12 for en motorsykkel og $ 51 for traktor tilhengere.

Hensikt

Vehicle verner mandat fra Samveldet som en måte å sikre at biler på veiene er fri for feil, og dermed redusere ulykker og skader. Crash unngå systemer som for eksempel bremser, fjæring, styring, hodelykter, reflektorer og speil må være i god stand.

inspeksjon stasjoner

Mange bensinstasjoner, verksteder og bilforretninger utføre bil inspeksjoner mandag til lørdag. Samveldet ikke opprettholde en liste over de over 4200 inspeksjons steder for publikum, men inspeksjon stasjoner har normalt store tegn annonsering tjenestene som tilbys. Det er alltid best å få til en inspeksjon stasjon tidlig om morgenen, og for å unngå helgene i slutten av måneden, når alle andre prøver å få inspeksjoner gjøres før det er for sent.

Brake Inspeksjon

Bilens bremsesystem er kontrollert for slitt eller mangler deler, defekte foringer og trommer, lekkasjer og riktig væskenivåer. Eventuelle defekte skive pads kan føre til at bilen til å mislykkes inspeksjon. Parkeringsbremsen er også kontrollert for manglende deler og kontroll av at den er riktig justert.

Lys og Signal enheter

Frontlyktene er inspisert for å sikre at de tar sikte på riktig måte. Tilstanden av lampene og deres produksjon er også kontrollert. Alle lysene er også sjekket for å sikre at de riktige pærer er på plass. Målet med tåkelysene og andre kjøre lamper er sett på. Belysningen lys over den bakre nummerskiltet må jobbe. Signal enheter er sjekket at alle lampene arbeider og riktig farge. Den pærer og tilstanden til linsene er også anmeldt.

Styring, fjæring, drivstoffsystemet og eksosanlegg

Sikkerhets inspektører også undersøke styring og fjæring, på jakt etter utslitte foringer og kuleledd, slakk av girkassen, riktig hjul og aksel justering, ødelagte motorfester, riktig støtdempere og riktig spill i rattet.

Eksosanlegget er inspisert for lekkasje av gasser, som arbeider lyddempere og eksos linjen manifold samt eventuelle hull i bilen som gjør at avgasser å gå inn i kupeen. Drivstoffsystemet er sjekket for drivstofflekkasje og tilstedeværelsen av en tank påfyllingslokket.

andre systemer

Bilens dekk, hjul og felger er inspisert og mønsterdybde under den lovlige grensen vil resultere i en avvisning. Speil skal være fastmontert og viser et klart bilde av veien 200 fot på baksiden. Hornet må jobbe og være hørbare 200 fot unna også. Frontruten må være av godkjent type sikkerhetsglass, ikke være skyet eller hindret; alle uautoriserte klistremerker må fjernes. Enhver fargetone kan ikke strekke seg mer enn tre inches fra toppen av frontruten. Vindu vindusviskerne må være i god stand, og defroster må være i drift. Dører, dørhåndtak og setebelter må være i orden.

mislykkede Inspeksjoner

Dersom eventuelle feil er funnet i en eller flere av bilens systemer, vil inspeksjonen stasjonen plassere en "avvise" klistremerke på frontruten. Du har 15 dager pluss dagen for inspeksjon for å gjøre de nødvendige reparasjoner og ha bilen reinspected. Inspeksjon stasjoner belaste en ekstra $ 1 avgift for ny inspeksjon.