Virginia Safety Inspection Krav

Virginia Safety Inspection Krav


The Virginia sikkerhet inspeksjon prosedyre er prosessen for å verifisere sikkerheten til et redskap for innbyggerne i Virginia. Den grundige prosessen er godkjent av Virginia State Police inspektør. Inspeksjon stasjoner er tilgjengelig statewide på en rekke bensinstasjoner, verksteder og bensinstasjoner. Kjøretøy må inspiseres og godkjennes årlig for å opprettholde retts operativ status i staten.

inspeksjon Process

Hver inspeksjons begynner med fjerning av de gamle sikkerhets inspeksjon klistremerke av inspeksjons betjening. Sentralbord så bringer bilen til en inspeksjon kjørefelt eller området på det aktuelle inspeksjonsstasjonen og begynner å sjekke bremsene; lights; styring og fjæring; dekk; speil; horn; frontruten og vinduer; eksosanlegg; bilskilt; hette og motor; seter og setebelter; luftforurensning kontroll system; kollisjonsputer; dører; drivstoffsystem; og planløsning. Når bilen har passert inspeksjon, er det sendt ut en ny sikkerhet inspeksjon klistremerke. Hvis bilen ikke passerer, eieren har 15 dager på å reparere feilen og legge til rette for ny inspeksjon av kjøretøyet.

bremser

Sikkerheten inspeksjon ledsager vurderer bremsene for slitte, skadet, ødelagt eller mangler deler, samt for dårlig justering. Han kontrollerer også for å sikre at utstyret som brukes for bremsesystemet er ekvivalent med den fabrikk standard for at kjøretøy. Sentralbordet søker også etter eventuelle påvisbare lekkasjer i bremsesystemet.

Lights

I tillegg til å sikre frontlyktene er alle operative vurderer betjening som de riktige lamper er installert for at kjøretøy type; hun også sjekker ut tilstanden til lamper, ledninger, bjelke indikator og slå. Hun vurderer også de andre lysene på bilen, inkludert godkjente typer, betingelser, ledninger, Målet med tåkelys og linsefarger. Blinklys vurderes også på dette tidspunktet.

Styring, fjæring og dekk

Sentralbord løfter fronten på bilen med en jekk og vurderer foringer, kuleledd, hjullager, tie stenger og kingpins. Han sjekker rattet, hjul og aksel justering, støtdempere og løfteblokker, samt for løse deler, styring mål og eventuelle deler som kan bli ødelagt eller slitt. Sentralbord inspiserer også bilens dekk, sjekk av deres tilstand og mønsterdybde. Han sjekker hjulene for sprekker eller andre skader som kan påvirke sikkerheten til kjøretøyet.

Horn

Hornet kan ikke virke som en kritisk komponent i et kjøretøy, men det også vurderes i Virginia sikkerhet inspeksjon prosessen. De elektriske tilkoblinger og montering av hornknappen blir sjekket. Lyden er også kontrolleres for å sikre at hornet er hørbar i en avstand på minst 200 fot.

Glass

Speilene er vurdert for sikker montering, tilstand og deres reflekterende flater. Frontruter og vinduer er inspisert for skydekke, forvrengning, sprekker, chips, riper, klistremerker eller noe som kan enten være en sikkerhetsrisiko eller hindrer førerens sikt. Vinduene er også inspisert om de har tint brukt for å sikre at missfarging nivået er innenfor statens juridiske grenser. Sun-skyggelegging på frontruten, hvis de finnes, er sjekket for å sikre at den strekker seg ikke mer enn 3 inches fra toppen av glasset, med mindre eieren av kjøretøyet har en medisinsk fritak slik at det å utvide utover det begrensning

Eksos og luftforurensning Control System

Bilens Eksosanlegget er grundig inspisert, inkludert halstørklær, koblinger, pakninger og rør. Enhver tilstedeværelse av lekkasjer langs eksos linjene er kjent og vil sikre en mislykket inspeksjon. I tillegg biler produsert i 1973 eller senere blir sjekket for et installert og operativ luftforurensning kontroll systemet, inkludert katalysator og drivstofftank påfyllingsrøret.

Hood og motor

Hetten er kontrollert for å sikre at panseret låsen er i drift og trygt. Motorens utslipp system blir kontrollert; motoren er også sjekket for eventuell fjerning eller utkobling av essensielle deler. Væskenivåer blir vurdert, inkludert bremsevæske og servostyring væske nivåer. Den servostyring belte er sjekket for spenning og slitasje.

Seter og setebelter

Setene er inspisert for riktig plassering, tilstand og sikkerhet. Sikkerhetsbelter er sjekket for å sikre at de er både installert og i drift. Sikkerhetsbeltene må også være godkjent type for det aktuelle kjøretøyet.

Kollisjonsputer og klarlampe

Kollisjonsputer er sjekket for riktig installasjon og defekter, og for å sikre at de ikke har blitt fjernet. Den "Air Bag Ready" lyset er kontrollert for å sikre at den fungerer som den skal og at den skal være på kontinuerlig.

Drivstoffsystem

Bilens drivstoffsystem er inspisert for lekkasjer og tanklokket press, samt å sikre at drivstoffsystemet er ordentlig festet til kjøretøyet.

Pass Sticker

Når sikkerhet inspeksjon er ferdig, bilen er sendt ut en ny passerer klistremerke, som de tilhørende steder på frontruten. Dokumentasjon av passert sikkerhetskontrollen kan være nødvendig ved fornyelse av bilens registreringsnummer; denne dokumentasjonen kommer med inspeksjon når kjøretøyet er godkjent.