Vindus Removal Tools

Vindus Removal Tools


Enten du skal fjerne baksiden eller frontruten på bilen din, ved hjelp av et utvalg av enkle verktøy, tilgjengelig på auto deler butikker, gjør det en enkel og rask prosess som kan spare deg for penger. Blant de verktøyene du trenger er en Phillips skrutrekker, verktøy kniv, trim verktøy for fjerning og en kald kniv. Frontruter som er sprukket kan fragmentere under denne prosessen så pass på å bruke hansker og vernebriller.

Phillips skrutrekker

Når du tar ut frontruten, innebærer det første skrittet å ta av metalldekslet rundt det. Dette sikres ved Phillips skruer. Fjern disse med en stjerneskrutrekker og holde dem på et trygt sted (for eksempel en tom flaske øverst) for å hindre deres tap. Når de er alle ute, lette av trim, unngå å skrape frontruten glass eller lakken. Antenner, vindusviskere, bakspeilet og solskjermer bør alle bli fjernet eller flyttet ut av veien. Bruk maskeringstape for å dekke sårbare områder, som for eksempel luftventiler på dashbordet.

Trim Removal Tool

En trim flytting verktøyet er en billig Y-formet avtrekker tilgjengelig på de fleste auto deler butikker. Før du starter neste trinn for å fjerne trim med dette verktøyet, plasserer en liten håndkle på frontruten for å unngå riper. Verktøyet hviler på dette håndkle som du fjerner trim ved å sette den under trim. Under denne trim er klipp som holder trim på plass. Pushing dette verktøyet under trim vil føre til at det å engasjere hvert klipp. Klemmene blir deretter trukket ut av trim verktøyets spesial-formede ender, ved hjelp av en nedover handling, å trekke forsiktig mot midten av glasset. Klippene lage en liten, "spratt" lyd, som bekrefter at de er koblet ut.

Verktøykniv

Bruk et verktøy kniv til å gjøre et kutt i frontruten pakning forsegler hele veien rundt frontruten. Forbered et sikkert sted, før du gjør dette, for å lagre og rense frontruten. Bruk et deksel for å beskytte den mot riper om det vil være der i lengre tid.

Cold Knife

En kald kniv har et spesielt herdet stål blad med en T-formet håndtak for ekstra innflytelse. Sett kald knivbladet inn i sporet mellom frontruten og metallvindusramme. Ved hjelp av et fast trykk og skjære langsomt, beveger bladet, å holde den parallelt med metallramme og håndtaket i rett vinkel til frontruten glass.

putty Knife

Etter å skyve frontruten ut fra innsiden av kjøretøyet, og plassere den på et trygt underlag for rengjøring, kan de resterende butylgummi sement enkelt fjernes med en sparkel og white spirit. Legg merke til at du bruker en assistent som står på utsiden av bilen for å hjelpe, når du skyver ut glasset, anbefales siden ikke alle modeller har hviler å beholde frontruten.