Ville en serie Flash Arbeidet med et Canon EOS kamera?

Polaroid Studio-serien er en samling av blinker opprettet for flere digitale kameraer. Ved hjelp av en brakett, er blitsen Studio-serien er kompatible med flere digitale kameraer, inkludert nesten alle modellene i Canon EOS-serien. Flere modeller av Studio Series flash gi ulike funksjoner og lys kraft.

typer

De blinker Power-serien arbeide med flere modeller. Disse inkluderer komplett Canon Rebel serie som T3i, T3, T1i, T2i, XSI, XS, XTI og XT. Høyere-end modeller inkluderer 7D, 60D og 50D. De blinker arbeide med fullformat Canon-kameraer som 5D Mark II, 5D og Canon 1D. Ingen omformere eller adaptere er nødvendig for blinker.

slave Flash

Alle Polaroid blinker fungere som slave blinker på Canon EOS-kameraer. Dette betyr at de blinker bruker Canon lysmåler til å måle hvor mye av blitsen brukes. Sensorene på undersiden av braketten kobles til sensorene på kameraet. Blitsinnstillingene er kontrollert i kameraet. Når du er i "Auto" -modus, stiller kameraet automatisk de riktige blitsinnstillingene, og om det bør gå av.

Series Flash Typer

Det er tre typer av Polaroid Studio-serien Blinker å bruke med Canon-kameraer. Den grunnleggende flash er Polaroid PL-108AF. Den har en liten tilt / sprett funksjonen og arbeider opp til ISO 100. Polaroid PL-126PZ har flere tilt-posisjon alternativer og fungerer med alle typer ISO-innstillinger. High-end flash som fungerer med Canon EOS-modeller er Polaroid PL-144AZ. Det har sin egen målemodus for å lage egendefinerte justeringer og matche kameraets egendefinerte innstillinger. Det kan rotere 180 grader, og har et innebygd diffusor.

Shoe Mount Typer

Polaroid produserer blinker for forskjellige kamera selskaper som Nikon, Pentax og Sony. Når du bestiller en Studio Series flash, sørg for at det er Canon-kompatibel versjon. Hvis du bestiller blitsen, sørg for at du velger Canon mount eller det vil ikke riktig passer eller fungere ordentlig med kamerasensorer. De fleste nettsteder som selger de blinker liste opp kompatible kameraer for hver blits. Boksen har også en stor svart etikett som viser selskapet den er designet for.