Vil iPhone spill fungerer på iPod Touch?

IPod touch er en multimedia enhet som brukes til å spille spill, se filmer, ta kalender og kjøpe applikasjoner. For å få spill på iPod touch, må du logge deg på iTunes App Store. Når du velger et spill å laste ned, klikker du på kjøp eller installasjon. Spillet er så lastet ned til iPod touch springbrett for fremtidig bruk. For å starte spillet, må du trykke på ikonet for å starte spillet. Noen spill krever liggende modus, så du må slå på iPod touch sidelengs.

Forskjellen mellom iPhone og iPod Touch

Når jeg prøver å finne ut om iPhone spillet vil fungere på iPod touch du trenger å vite forskjellen mellom iPhone og iPod touch. Den største forskjellen mellom iPhone og iPod touch er muligheten til å bruke mobiltelefon og tilgang til 3G-nettet. IPhones har kontinuerlig tilgang til transportøren datanettverket. IPod touch har bare muligheten til å koble til Wi-Fi hotspots.

Fordeler med iPod Touch

Det er mange grunner til at noen vil kjøpe iPod touch over iPhone. IPod touch har nesten alle funksjonene til iPhone med unntak av mobiltelefon og tilgang til 3G-nettet. Hvis du har en mobiltelefon transportør som ikke støtter iPhone, kan du kjøpe en iPod touch for å få mest mulig ut av fordelene iPhone har. Også, hvis du ikke ønsker å betale den obligatoriske data kostnad som følger med iPhone, kan du kjøpe en iPod touch til å spille spill på.

App Store-Games

Du kan laste ned mange typer spill fra iTunes App Store. Noen spill kan få tilgang til Game Center slik at du kan spille mot andre mennesker. Andre spill har en multiplayer alternativ der du kan koble til en annens iPhone eller iPod touch for å spille mot dem. Du kan finne kravene for hvert spill på informasjonsskjermen i iTunes App Store.

unntak

ITunes App Store har en stor mengde spill tilgjengelig for kjøp. Selv om alle spillene vil fungere på iPod touch, vil spill som krever en kontinuerlig Internett-tilkobling fungerer ikke når du ikke har en Wi-Fi-hotspot for å koble iPod touch også.