Vil en T-Mobile SIM-kort Arbeid i en LG Verizon Phone?

Vil en T-Mobile SIM-kort Arbeid i en LG Verizon Phone?


GSM-nettet er den mest brukte nettverket i verden for bruk av mobiltelefon. T-Mobile bruker GSM-nettet. Verizon, gjør imidlertid ikke. Dette er den grunnleggende årsaken til at du ikke kan bruke en T-Mobile SIM-kortet i en Verizon LG-telefon. Men det er mye mer til denne saken enn en mangel på kompatibilitet mellom disse to tjenesteleverandører.

GSM-nettverket

Global System for Mobile Communications, eller GSM-nettet for kort, inneholder mange populære telefonen bærere som AT & T og T-Mobile. De eneste telefonene som er kompatible med T-Mobile er de kompatible med andre GSM telefon nettverk, fordi all informasjon på en T-Mobile telefonen, for eksempel kontakter, tekstmeldinger og programmer, lagres på SIM-kort. SIM-kort på alle GSM-telefoner er kompatible med hverandre, slik at du kan bruke en T-Mobile telefonen på en AT & T-nettverket, eller andre GSM-nettverk, ved å bytte ut de respektive SIM-kort gjennom en prosess kalt opplåsing.

CDMA-nettverket

The Code Division Multiple Access eller CDMA, er nettverks annen utbredt nettverk for mobiltelefonen tjenesteleverandører i USA. Sprint / Nextel og Verizon er på dette nettverket. Telefonene er laget for å brukes på CDMA-nettverk inkluderer ikke SIM-kort eller SIM-kortholdere. I stedet disse telefonene butikken kontaktinformasjon, tekstmeldinger og programmer på selve telefonen. Telefoner distribuert til CDMA-nettverk tilbydere er låst til de operatører som de er sendt til; du må bruke serviceleverandør som solgte deg telefonen.

Unlocking

Unlocking er prosessen som gjør det mulig å ta ut SIM-kortet fra en telefon på en GSM-leverandør, og bruke den på en annen. Du trenger ikke engang samarbeid med begge tilbyderne å gjennomføre denne prosessen. Ofte vil det nåværende GSM nettverksleverandøren gi deg en opplåsningskode gratis, eller for en liten avgift, avhengig av selskapets retningslinjer. Ved å låse opp den nye telefonen, kan du sette den gamle telefonens SIM-kort inn i det, og det vil umiddelbart inneholde alle dine kontakter og informasjon. Den eneste forskjellen er at du får en ny tjenesteleverandør.

Hvorfor det ikke fungerer

Fordi Verizon bruker CDMA-nettverk, og det er ingen SIM-kort som brukes på CDMA-nettverk, kan du ikke bare sette inn en T-Mobile SIM-kortet i en LG telefon - eller noen Verizon telefon - og bruke den nye tjenesteleverandøren. Hvis LG telefonen var på AT & T, eller et annet GSM-nettverk, vil dette ikke være et problem. Men fordi disse to leverandørene er på to helt forskjellige nettverk, vil prosedyren ikke fungerer. Det er imidlertid mulig å portere T-Mobile telefonen informasjonen til din nye Verizon telefonen, men dette må gjøres av en autorisert Verizon forhandler. Du vil fortsatt være i stand til å beholde telefonens informasjon, men det er en prosess som tar tid, og kan også koste penger, mens låse opp tar bare noen minutter, og kan muligens gjøres gratis.