Viktigheten av sikker kjøring

Viktigheten av sikker kjøring


Det er alle typer sjåfører på veien, fra tenåringer til eldre. Alle på veien er ment å være lisensiert. Dessverre gjør et førerkort ikke alltid sørge for sunn fornuft og ansvar på veien. Sikker kjøring er avgjørende fordi ting kan skje bak rattet i et brøkdels sekund.

Betydning

Det er flere sjåfører på veien hvert år. Trafikk kan bli svært overbelastet til tider. Det er viktig for en å holde fokus på kjøringen og ikke bli distrahert av texting, snakker i mobiltelefon eller endring av radiostasjonen. Mellom 2000 og 2005, om lag 42 000 mennesker døde hvert år på veier og motorveier i USA.

Funksjon

Sikker kjøring betyr å adlyde fartsgrensen og trafikkregler, ikke kjører for tett til bilen rett foran, kjører saktere under regn og dårlig vær, og unngå alkoholholdige drikkevarer og visse medisiner før du treffer veien. Alle disse sikker praksis kan redusere dine sjanser for å være i en ulykke.

Identifikasjon

Det er viktig å kjøre trygt fordi det kan redde livet ditt, bidra til å unngå heftige bøter eller fengsel trafikk brudd og holde forsikringspremier lavere. I noen stater, kan en person som pådrar seg altfor mange drikking brudd bli latterliggjort med en annen farget lisens plate (for eksempel gul i Ohio).

effekter

Sikker kjøring kan medføre off-road føre tiltak som gjør at dekkene er riktig lufttrykk, testing vindusviskere, får regelmessige oljer endringer og tune-ups og justering av speil. Alle disse tiltakene kan bidra til å forhindre en ulykke.

betraktninger

Bilulykker er den ledende dødsårsaken blant tenåringer, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Sikker kjøring er viktig nok for noen stater å vurdere å øke den drivende alder til 17, 18 eller 19.